Yardım cwm sorunu

notrivine

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Buket
Cihazım
Casper Via V
Konular
1
Merhaba telefon modelim Casper VIA V8. Telefonuma rom atıcam fakat cwm recovery modunda install zip from sdcard diyorum E:Can't mount sdcard diyor mount and storage kısmından mount sdcard diyorum bu sefer error mounting sdcard diyor. Telefonumda hafıza kartı takma yeri yok. Kasa telefon zaten yan taraflarında da kart girişi kesinlikle yok. Bu romu nasıl atıcam yardımcı olun lütfen..

Son düzenleme:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Ben her şeyi hallettim şuan tek sorunum cwm recovery modunda install zip from sdcard diyorum E:Can't mount sdcard diyor mount and storage kısmından mount sdcard diyorum bu sefer error mounting sdcard diyor. Telefonumda hafıza kartı takma yeri yok. Kasa telefon zaten yan taraflarında da kart girişi kesinlikle yok. Bu romu nasıl atıcam yardımcı olun lütfen..

Via v8 de sd kart özelliği bulunmadığı için choose zip yaptıktan sonra İnternal Sd kart seçeneğini bulup öyle yüklemeyi deneyin.

Oyla:

notrivine

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Buket
Cihazım
Casper Via V
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Via v8 de sd kart özelliği bulunmadığı için choose zip yaptıktan sonra İnternal Sd kart seçeneğini bulup öyle yüklemeyi deneyin.
problem şu ki öyle bir seçenek de yok.. çıldırmak üzereyim.

install zip from sdcarda giriyorum sadece choose zip from sd card çıkıyor internal yok hiçbir yerde..

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
problem şu ki öyle bir seçenek de yok.. çıldırmak üzereyim.

install zip from sdcarda giriyorum sadece choose zip from sd card çıkıyor internal yok hiçbir yerde..

Birde Smart Phone Flash Toolla Flaslamayı Deneyin.

Rom Dosyasını Özel Mesaj Yoluyla Verdim.

Smart Phone Flash Tool uygulamasıını tıklayarak indirin.

İlk olarak indirdiğiniz rom dosyasının içindeki drivers-preloader-MT65xx.rar arşvindeki InstallDriver.exe dosyasını çalıştırın. Smart Phone Flash Tool programını açın ve sağ taraftaki Scater–loading tıklayarak rom dosyasının içindeki MTxxxx_Android_scatter dosyayı seçin.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Sol taraftaki seçenekten Dowload Only seçeneğini seçin ve üst taraftaki download butonuna basın. Telefon kapalı haldeyken usb ile bilgisayara bağlayın.

Alttaki sarı çubuk dolmaya başlayacak %100 olduğunda onay penceresi çıkacaktır. Çıkan onay penceresinden sonra stcok rom başarılı şekilde atılmış olacaktır.

Son düzenleme:
Oyla:

notrivine

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Buket
Cihazım
Casper Via V
Konular
1
yükleyeceğim romun linkini size özel mesaj olarak yolladım. Aynı işlemleri uygulasam problem olmaz değil mi?

Oyla:

notrivine

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Buket
Cihazım
Casper Via V
Konular
1

İlk olarak indirdiğiniz rom dosyasının içindeki drivers-preloader-MT65xx.rar arşvindeki InstallDriver.exe dosyasını çalıştırın. Smart Phone Flash Tool programını açın ve sağ taraftaki Scater–loading tıklayarak rom dosyasının içindeki MTxxxx_Android_scatter dosyayı seçin.

Sol taraftaki seçenekten Dowload Only seçeneğini seçin ve üst taraftaki download butonuna basın. Telefon kapalı haldeyken usb ile bilgisayara bağlayın.

Alttaki sarı çubuk dolmaya başlayacak %100 olduğunda onay penceresi çıkacaktır. Çıkan onay penceresinden sonra stcok rom başarılı şekilde atılmış olacaktır.

internetten de araştırdım bu yolla custom rom atamıyorum başka bir yöntem var mıdır?

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
internetten de araştırdım bu yolla custom rom atamıyorum başka bir yöntem var mıdır?
Custom Rom'lar böyle yüklenmez zaten. Custom Recovery (CWM, TWRP, Philz gibi) üzerinden yüklemeniz gerekir. Cihazınız için hangi Custom Recovery yüklenmesi gerekirse onu yükleyip oradan rom yükleyebilirsiniz.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

Oyla:

tarik2634

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tarık
Cihazım
Xioami Mi Play
Meslek
Teknik servis
Konular
6

bende hata veriyor mtk driver yüklü usb bağlayınca geliyor download basıp ses kısma tuşuna basıyorum sp flash tool hata veriyor

Oyla:
Üst Alt