- Adım
- selam
- Cihazım
- Xiaomi Mi9T
- Konular
- 2
Beni unut seçeneğine basınızSelamlar. Dün Mi 9T telefonuma Pixel Experience Custom ROM yükledim. Bugün paparaya girmeye çalıştığımda ise bu sorunu veriyor. Nasıl çözerim bilen var mıdır acaba? Cihazı rootlamadım magisk yok.
Beni unut seçeneğine basınızSelamlar. Dün Mi 9T telefonuma Pixel Experience Custom ROM yükledim. Bugün paparaya girmeye çalıştığımda ise bu sorunu veriyor. Nasıl çözerim bilen var mıdır acaba? Cihazı rootlamadım magisk yok.
Aynı romu kullanıyorum romla ilgisi yok bence bende çalışıyor.Selamlar. Dün Mi 9T telefonuma Pixel Experience Custom ROM yükledim. Bugün paparaya girmeye çalıştığımda ise bu sorunu veriyor. Nasıl çözerim bilen var mıdır acaba? Cihazı rootlamadım magisk yok.
Allah allah sizde nasıl çalışıyor? Siz ilk girmeye çalıştığınızda böyle bir şey dedi mi? Ayrıca cihazınız rootlu mudur?Aynı romu kullanıyorum romla ilgisi yok bence bende çalışıyor.
Beni unut seçeneğine basın
Harbiden işe yaradı teşekkürler. Root yapmama falan da gerek kalmadı. Sağ olun.Beni unut seçeneğine basınız
Rootlu değil.Çözmenize sevindim.Allah allah sizde nasıl çalışıyor? Siz ilk girmeye çalıştığınızda böyle bir şey dedi mi? Ayrıca cihazınız rootlu mudur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Harbiden işe yaradı teşekkürler. Root yapmama falan da gerek kalmadı. Sağ olun.