- Adım
- Mert
- Cihazım
- Redmi Note 9S
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 36
Sizce özellik ve kullanılabilirlik açısından hangisi iyidir?
Evet hepsi Twrp den baz alır ancak Twrp de çok hata alınabiliyor rom kurulumlarında Ama Orange veya Pbrp ile bu hatalar aşılıyorAslında hepsi Twrp dir. Team win recovery project bir recovery yayınlar, orange, pbrp vs bunun üstüne arayüz ve bazı eklentiler getirir hepsi bu. Yani twrp ve digerleri birbirine denk değildir twrp vardır digerleri onun temalaridir. Teorik olarak birbirlerinden versiyon dışında fark yoktur. Grafiksel ve önemsiz birkaç eklenti dışında aynıdırlar. Yani twrp olmadan diğerleri olamaz.
Burada asıl mesele kullanım kolaylığıdır. Orangefox cafcaflı ama iğrenç bir arayüze sahiptir. Ancak magisk modulleri ve magiskin kendisi için ozel menulere sahiptir. Mesela bir install menüsü yoktur. Pbrp hakeza adı üstünde kapkaranlık ve orangenin farklı teması gibidir.
Benim için en iyisi twrp. En azından neyin nerde olduğu belli derli toplu.
Ne yazıkki geliştiricileri google nin super partition hamlesinden sonra durdu ve yeni bir şey yapmıyor. Yeni twrp lerin tamamına yakını gayrı resmiresmi. Note 8 den bu yana resmi twrp çıkmadı diyeyim siz anlayın.
Merdan hocam Türkmenistan'da yaşıyor , oralı mı tam bilmiyorum.Bu soruyu ben neden cevaplıyorum bilmiyorum, maydanoz yemeyi bırakıyorum.Merdanov, gercekten türkmenmisiniz. İmzanızı arada birde olsa okuyormusunuz.