Soru Custom romda cihaz garanti dışımı

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
Arkadaşlar cihazım mi8 çin modeli Hepsiburada dan aldım 1 yıl önce sorun şu bana geldiğinde bl kilidi açıktı global rom yüklüydü ben custom romlar güklüyorum belli aralıklarla bana geldiğinde ki rom üzerinde olmadan arıza oluşsa ritzy ye yollasam garanti dışı derler mi veya bl kapansa nasıl açılır teşekkürler şimdiden herkese

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Arkadaşlar cihazım mi8 çin modeli Hepsiburada dan aldım 1 yıl önce sorun şu bana geldiğinde bl kilidi açıktı global rom yüklüydü ben custom romlar güklüyorum belli aralıklarla bana geldiğinde ki rom üzerinde olmadan arıza oluşsa ritzy ye yollasam garanti dışı derler mi veya bl kapansa nasıl açılır teşekkürler şimdiden herkese
Delta garanti haricinde diğer firmalar custom rom twrp root ve bl kilidi olayında cihazı direk garanti dışı bırakıyor

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Delta garanti haricinde diğer firmalar custom rom twrp root ve bl kilidi olayında cihazı direk garanti dışı bırakıyor
Peki global romu tekrar kurabilir miyim twrp den bl kilidi kapanma riski olur mu

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Peki global romu tekrar kurabilir miyim twrp den bl kilidi kapanma riski olur mu
Global kurulabilir bl kilidi twrp den değil kullanıcılar stock romu flaşlamaya çalışırken kapatıyor

Üst Alt