Soru Custom rom

mertberto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mertberat
Cihazım
xiaomi poco x3
Konular
3
Arkadaşlar merhaba cihazım poco X3 pro ve Türkiye cihazıdır crdroid kurmak istiyorum firmware, rom ve gapps dosyalarını flasha attım twrpden install diyorum fakat install failed diyor çözümü nedir ve bir sorum daha var imeim gidermi telefonum çökermi lütfen acil cevap verebilirsiniz iyi olur şimdiden teşekkürler arkadaşlar 😊😊

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
İlk once frimware yükle hocam sonra reboot recovery yap sonrasında rom ve gapps dosyasini yukleyip format data yap bide android sürümüne gore twrp yukle zip failed hatasi veriyorsa da dosyayı tekrar indir hocam eksik olduğu için de o hatayı verir

Oyla:

mertberto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mertberat
Cihazım
xiaomi poco x3
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk once frimware yükle hocam sonra reboot recovery yap sonrasında rom ve gapps dosyasini yukleyip format data yap bide android sürümüne gore twrp yukle zip failed hatasi veriyorsa da dosyayı tekrar indir hocam eksik olduğu için de o hatayı verir
Firmware i ilk yükledim yine olmuyor knk, telefoncuya gittim o da twrp attı olmuyor zipi iki kere indirdim kendi sitesinden, romun içindeki updater scripter dosyasının içindeki yazıları silip bı daha zip yaptım olmadı, son çare mi flash ile yapıcam hata olmuyor onda

Oyla:
Üst Alt