- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Poco X3
- Konular
- 2
önceliğim miui rom olsun aospden sıkıldım tavsiye ettiğiniz rom varsa yazarsanız sevinirim teşekkürler .
Eu beta 9.11.10 veya 9.11.14önceliğim miui rom olsun aospden sıkıldım tavsiye ettiğiniz rom varsa yazarsanız sevinirim teşekkürler .
Miroom Veya Masikönceliğim miui rom olsun aospden sıkıldım tavsiye ettiğiniz rom varsa yazarsanız sevinirim teşekkürler .
hepsini denedim aospde en iyi rom evolution x 3.5 tavsiyemdir ama miui arayüzüne geçicem birazdanAOSP istersen xda da crdroid revenge aosp extended bulabilrsin
Xda ya gerek yok hocam,burada hepsi var zaten.AOSP istersen xda da crdroid revenge aosp extended bulabilrsin
Bende Poco F1 var bir arkadaş MiRoom kuulanıyorum diye bana kızdı ,EVO X kullansana ne miui ile uğraşıyorsun dedi ,bende merak ettim evo x i araştırdım aosp romlarda en özellikli ve hızlı güncelleme alan nadir romlardanhepsini denedim aospde en iyi rom evolution x 3.5 tavsiyemdir ama miui arayüzüne geçicem birazdan
Evo x aosp tabanlı romdur gayet akıcı stabil bol özelleştirilebilir özellikleri olan romdur android 10 olduğu için bu rom pixel 4 olur görüntüsü ama eğer aosp tabanlı rom kullancaksan havoc ya da evo x kullanabilirsin .Bende Poco F1 var bir arkadaş MiRoom kuulanıyorum diye bana kızdı ,EVO X kullansana ne miui ile uğraşıyorsun dedi ,bende merak ettim evo x i araştırdım aosp romlarda en özellikli ve hızlı güncelleme alan nadir romlardan
Kararsız kaldım EVO X in miui ve miroom dan artısı var mı?
Ben Poco kullandığım için bizim cihazı Pixel 4 diye kandırıp Pixel 4 özelliklerii kullaanabiliyoruz da