Yardım Custom Rom Aramadaki Ses Kesilmesine Yardım Eder Mi

ataf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürkan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
5
İyi günler arkadaşlar.
Şimdi beni cihazla ilgili bir tek sıkıntım, normal arama esnasında sesim kesiliyor ve karşı tarafa gitmiyor bazen. Ancak karşı tarafın sesi net şekilde bana geliyor. Cihazın dahili arama kaydetme özelliğini de etkinleştirdim. Karşı taraf beni duyamadığında cihaz enterasan şekilde benim sesim de dahil olmak üzere sesimi kaydedebiliyor.

Bu durumla ilgili internette biraz araştırma yaptım ve bazı kişilerin aynı bu durumdan muzdarip olup Resurrection Remix veya başka bir custom rom atarak sorunun çözüldüğünü, sorunun bazı cihazlarda miui kaynaklı olduğunu yazılmış.

Şimdi önümde iki seçenek var. Ya cihazı bir şekilde iade/garanti'ye vereceğim.
Ya da Custom Rom ile şansımı deneyip denememe konusunda kararsızım.

Şu an cihaz Global Stable 9.5.19 sürümünde, bu sürümden herhangi bir custom roma geçebilir miyim yoksa önce Global Beta mı yüklemeliyim?
Daha sonra yeniden Global Stable 9.5.19 sürümüne geri dönebilir miyim?

Sizce en mantıklı seçenek hangisi bir fikriniz var mı?

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Öncelikle cihazınız hayırlı olsun. donanımsal bir sorun olmadığı yönünde emare vermişsiniz.
Diğer taraftan bazı servisler costum rom yükleme için ön koşul olan BL kilidinin açılmasını cihazın garantı dışı kalma sebebi olarak görüyor.
Seçme kararı tamamen size ait olmak üzere. eğer rom rot işlerine meraklı iseniz denemeye değer. Eğer garanti sizin için önemli ise (delta servis garanti dışı saymadığını belirtmişti) kimin garantisinde olduğunu öğrendikten sonra kararınızı vererek servise yollayabilirisinzi.

Costum rom yüklemek için iyi bir başlangıç noktası olan S.S.S sayfasını gözden geçirebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt