- Adım
- Alperen
- Cihazım
- Redmi note 6pro
- Meslek
- 9 Eylül Hukuk Fak.
- Konular
- 59
Hocam yürürlükte başka makine kullanın diyor hata veriyor açmıyor internette çözüm bulamadım
Hocam onları yapmıştım olmuyor sorunu çözemedim çok uğraştımİlgili.dll türündeki dosyayı internetten indirip, oyunun kurulu olduğu klasöre kopyalayın, eğer yine olmazsa dosyayı Windows/System32 klasörüne kopyalayın.
Bu sorun genelde sisteminizde Visual C++ paketlerinin eksik yada kurulmamaış olmasından kaynaklıdır. Aşağıdaki bağlantıdan paketleri nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam crack değiştirdim. Oyunu baştan yükledim. 32-64 bit dll değiştirdim olmuyor. Dll hataları sinir bozucu. Hata aynen şu msvcr.100 yürürlükte fakat başka makine seçin diyorHocam sorunu şöyle deneyin birde bir 32 bit dll sini deneyin birde 64 bit dll deneyin, crack değiştirin, dll hataları adamı delirten hatalardır. Bitane atarsın arkasından başka dll hatası verir mobilim bakamıyorum araştıracağım.
Hocam crack değiştirdim. Oyunu baştan yükledim. 32-64 bit dll değiştirdim olmuyor. Dll hataları sinir bozucu. Hata aynen şu msvcr.100 yürürlükte fakat başka makine seçin diyor
Hocam sürümü önemli mi yoksa direk indiriyimmiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirŞu konudaki Dll leri deneyin hocam birde.