Yardım CrDroid Rom Batarya Sorunu ve Kernel Önerisi

alibasb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilge
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Mi6 Cihazımda Crdroid rom kullanıyorum fakat şarj konusunda çok tatminkar değilim. Cihaz bekleme durumunda minimal düzeyde şarj yerken kullanıyorken resmen içiyor şarjı. 4 saat civarında ekran alıyorum. AOSP romlar için önerebileceğiniz kernel mevcut mudur? Önceliğim pilin biraz daha fazla gitmesi.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Aosp rom kullanmayı bir türlü sevemediği, kernel gibi sisteme müdahale eden ve ilerleyen zamanlarda cihaza zarara veren uygulamalara ise her zaman mesafeli olduğu için Koçara ' nın tavsiye edeceği tek rom Eu beta romdur. Çünkü batarya ve stabilite yönünden efsanenin hakkını veren tek romdur Eu rom.

Son düzenleme:
Oyla:

alibasb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilge
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aosp rom kullanmayı bir türlü sevemediği, kernel gibi sisteme müdahale eden ve ilerleyen zamanlarda cihaza zarara veren uygulamalara ise her zaman mesafeli olduğu için Koçara ' nın tavsiye edeceği tek rom Eu beta romdur. Çünkü batarya ve stabilite yönünden efsanenin hakkını veren tek romdur Eu rom.
eu romlarda bluetooth kulaklık sorunu yaşadığım için aosp kullanıyorum. Yine de teşekkür ederim.

Oyla:

thefatality

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Android 10 için Placeholder Kernel var. Pixel Experience Plus romunda gündelik kullanım ile 6-7 saat arası ekran süresi alıyorum. Denenebilir.

Oyla:

alibasb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilge
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Android 10 için Placeholder Kernel var. Pixel Experience Plus romunda gündelik kullanım ile 6-7 saat arası ekran süresi alıyorum. Denenebilir.
TWRP den flaşlayarak mı kuruyoruz?

Oyla:

thefatality

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Flashladım herhangi başka bir ayar yapmama gerek oluyor mu bu işlemden sonra.?
hocam crDroid menüsünde olması lazım, advanced settings tarzı bir yerde kernel settings tarzı bir menü. (Pixel experience plus ve evolution X'de vardı o yüzden). Oradan kernel settings kısmından balanced,battery,performance tarzı seçenekler var. Kullanımınıza göre istediğiniz ön ayarı seçebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt