Soru Crdroid hızlandırma?

Marjinal Kul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Servet
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
11
Merhaba bugün an itibariyle crdroid romunu kullanmaya başladım miu özleyeceğimi sanmıyorum ama bu romda telefonu hızlandıema ya da ram temizliği yapma gibi programlar önerir misiniz? Game turbo mesela apk olarak mı aramaö lazım pubf mobili çok oynuyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Hocam öyle bir şey yok ne yazık ki. AOSP geçerek sadece Miui arayuzunden değil tüm Miui güzelliklerinden vazgectiniz. Miui uygulamalarını AOSP'ye yukleyemezsiniz, onların hepsi Miui'a özeldir. Bazı uygulamalar portlandi AOSP'ye örneğin Miui Kamera ve Galeri uygulaması ancak diğerlerinde böyle bir şey yok çünkü Game Turbo gibi uygulamalar pekte portlandiginda kararlı çalışmıyor. crDroid'in kendi oyun modu ile yetinmek durumundasınız.

Ayrıca konularda mesajınızın tamamını kalın harfle ve ya italik harfle, farklı renkte vs. yazmak forum kuralları gereği yasaktır. Bu tarz yazım ozellestirmelerininkendi amaçları doğrultusunda kullanmanızı rica ediyorum. Bu seferlik düzeltiyorum bir daha ki sefere lütfen dikkat edin.

Marjinal Kul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Servet
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim özelliği var diye kullanmak istemiştim o kadar hiç olmazsa play storede olan hızlandırıcı programlar falan onları kullanamaz mıyım bir öneriniz yok mu? Pişman olmak istemiyorum crdroid geçtiğim için

byks34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Musa
Cihazım
Mi 10i 5G 8/128
Meslek
Aşçı
Konular
13
Merhaba bugün an itibariyle crdroid romunu kullanmaya başladım miu özleyeceğimi sanmıyorum ama bu romda telefonu hızlandıema ya da ram temizliği yapma gibi programlar önerir misiniz? Game turbo mesela apk olarak mı aramaö lazım pubf mobili çok oynuyorum
Şahsen bende çok rom denedim. En sonunda eu romunda karar kıldım. Bir oyun sever olarak No gravity kernelinide yükledim. Kasılma takılma sorun yaşamıyorum. Bataryayada çekin düzen geldi habire bitmiyor ısınma derdinde kalktı. Normalde 2 el mobile legends oynayınca alev topuna dönüyordu telefon. Şimdi grafik ayarları en yüksekte banamısın demiyor. Kernelide iyi araştırıp öyle yükleyin risk olmasın.

Marjinal Kul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Servet
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
11
Peki hocam önerdiğiniz play storede olan hızlandırma programları var mı? Malum crdroid rom çok safe ve miu gibi özellikler yok

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Peki hocam önerdiğiniz play storede olan hızlandırma programları var mı? Malum crdroid rom çok safe ve miu gibi özellikler yok
Poco f2 pro cihazımda 1 yıla yakındır CrDroid rom kullanıyorum, öyle hızlandırma ram temizleme gibi programlara hiç ihtiyaç duymadım ben bu romda. Siz neden ihtiyaç duydunuz bu tarz programlara cihazda kasma donma veya bir yavaşlık mı var?

Marjinal Kul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Servet
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
11
Pubg için aslında hiç donma kasma yok ram temizliği falan acaba kendisi mi yapıyor?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Crdroid mi çok saf ve özelleştirmeleri mi yok
Siz başka bir rom kullanıyor olmayasınız

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Üst Alt