Yardım Crdroid Gcam sorunu

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Merhaba hocalarım crdroid rom kullanmaktayım hangi gcam yüklersem yükleyeyim xml dosyasını restore ettikten sonra uygulamayı kullanamıyorum restore etmeden de geniş açıyı vs kullanamıyorum bir bilginiz var mı restoreden sonra gcam sürekli duruyor ve kamerayı açmıyor .

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Konudaki 2.0 olanı crDroid v6.8 ile sorunsuz kullanmıştım. Bende dosyaları mevcut değil, bulabilirseniz deneyebilirsiniz.

Oyla:

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konudaki 2.0 olanı crDroid v6.8 ile sorunsuz kullanmıştım. Bende dosyaları mevcut değil, bulabilirseniz deneyebilirsiniz.

Hocam onuda denedim bir kaç uygulamayı açıp kapattıktan sonra o da gidiyor

Oyla:

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Peki hocam hangi crDroid sürümüde yaşıyorsunuz. Bugün yeni sürümü yayınlandı güncelleme yaptınız mı?
Güncellemedim hocam dediğiniz gibi 6.8 galiba güncel sürümün bir öncesi daha dün yükledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncellemedim hocam dediğiniz gibi 6.8 galiba güncel sürümün bir öncesi daha dün yükledim
Aynen 6.8 hocam

Oyla:

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen 6.8 hocam
Hocam 6.8 de Gcam ile ilgili sorun yaşamamıştım ama genel olarak 6.8 de bazen değişik hatalarla karşılaşıyordum.

Şu an Bliss 12.10 Official + Pico GApps kullanıyorum. crDroid'in benzeri bir rom artı olarak daha stabil. Romu değiştirmeye niyetiniz varsa deneyin derim...

Oyla:

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Hocam 6.8 de Gcam ile ilgili sorun yaşamamıştım ama genel olarak 6.8 de bazen değişik hatalarla karşılaşıyordum.

Şu an Bliss 12.10 Official + Pico GApps kullanıyorum. crDroid'in benzeri bir rom artı olarak daha stabil. Romu değiştirmeye niyetiniz varsa deneyin derim...
Eve geçince pixel veya evo x deneyecektim ama siz öyle diyorsanız onu denerim hocam

Oyla:

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Eve geçince pixel veya evo x deneyecektim ama siz öyle diyorsanız onu denerim hocam
Hocam Pixel Experience te özelleştirme yok. EvolutionX ile ilgilide Bliss konusunda yorum yapmıştım. Bir bakın istereniz,

Oyla:

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Hocam Pixel Experience te özelleştirme yok. EvolutionX ile ilgilide Bliss konusunda yorum yapmıştım. Bir bakın istereniz,
indirip deneyeceğim hocam okudum siz şuan bliss de misiniz herhangi takılma bug vs var mı gcam yada kendi fotoğraf uygulaması ne durumda ?

Oyla:

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
indirip deneyeceğim hocam okudum siz şuan bliss de misiniz herhangi takılma bug vs var mı gcam yada kendi fotoğraf uygulaması ne durumda ?
Evet Bliss kullanıyorum, Stok ANX (MIUI Port) var Hocam. Ayrıca Gcam'da kullanıyorum. 10 gün kadar oldu romu kullanıyorum, herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Yanlız GApps olarak Pico kurmalısınız, micro falan da Launcher çakışma yapıyormuş.

Oyla:
Üst Alt