Soru Crdroid 8 vs 9

mandalina46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
10
Canlar crdroid android 13 pek stabil çalışmıyor bende. Android 11 sürümü çok iyiydi ama onda da batarya su gibi akıyor resmen ve cihaz aşırı ısınıyor normal kullanımda (ngk kullanıyorum crdroid 7 de sorun hem harici kernel hem de kendi kernelinde sorunlu bende). Şimdi bazıları crdroid android 12 daha stabil çalışıyor daha akıcı demişti. Cidden öyle mi? 8 mi kurmalıyım 9 mu? Ve crdroid 8 android 12 latest build miui cam içeriyor mu?

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Canlar crdroid android 13 pek stabil çalışmıyor bende. Android 11 sürümü çok iyiydi ama onda da batarya su gibi akıyor resmen ve cihaz aşırı ısınıyor normal kullanımda (ngk kullanıyorum crdroid 7 de sorun hem harici kernel hem de kendi kernelinde sorunlu bende). Şimdi bazıları crdroid android 12 daha stabil çalışıyor daha akıcı demişti. Cidden öyle mi? 8 mi kurmalıyım 9 mu? Ve crdroid 8 android 12 latest build miui cam içeriyor mu?
Bende android 12de parmak izi sorunu vardı benim sıralamam böyle
13
11
12

mandalina46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende android 12de parmak izi sorunu vardı benim sıralamam böyle
13
11
12
Hocam 13 te yaşadığım ama 11 de yaşamadığım anlık drop sorunu var ve özellikle qs açılırken çok takılıyor. sanki 120 den 60 a geçmiş gibi bir hissiyat veriyor.

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Hocam 13 te yaşadığım ama 11 de yaşamadığım anlık drop sorunu var ve özellikle qs açılırken çok takılıyor. sanki 120 den 60 a geçmiş gibi bir hissiyat veriyor.
Hocam o kadar olacak sonuçta orjinal rom değil.İsterseniz custom MIUI bakın.Benim rom siralalmam şöyle
Lineageos
Crdroid
EvolationX
Pixel experience
MIUI (Custom romlarla karsilastirinca çok kötü ama vazgecemiyorum)

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
illede crdroid diyorsanız a13 9.7 sürümü iyiydi.
Miui kullanırsanız endonezya öneririm

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Crdroid 8.7 den sonra kernel olayını çözdü aslında farklı geliştiriciye bakın.Farkli device tree olabilir

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
tabi heyacan bitti farklı arayışlara girdiniz :)

Üst Alt