Soru Crdroid 12 Poco X3 NFC

Marjinal Kul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Servet
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
11
2 gündür uğraştığım Rom buradan biri team bağlanmasa yapamazdım.
sorum şu 2 gün toplam bu romu kullanıyorum ama işletimin hiç güvenliği görmedim play storeden mi indirmemiz lazım? MİIU da kendi güvenliği ram temizliği gereksiz dosyaları silme var tarama var fakat crdroid nasıl yapacağız? aynı zamanda pubg de fazla ısınıyor fakat oyunda ki performansı etkilemiyor :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
2 gündür uğraştığım Rom buradan biri team bağlanmasa yapamazdım.
sorum şu 2 gün toplam bu romu kullanıyorum ama işletimin hiç güvenliği görmedim play storeden mi indirmemiz lazım? MİIU da kendi güvenliği ram temizliği gereksiz dosyaları silme var tarama var fakat crdroid nasıl yapacağız? aynı zamanda pubg de fazla ısınıyor fakat oyunda ki performansı etkilemiyor :)
Hocam aosp romlar genel olarak hafif olması için pek özellik eklenmez crdroidde en boş olanlardan yani benim tavsiyem cihazınniz için olan aosp romların hepsini deneyin ve en iyisini kullanın

Marjinal Kul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Servet
Cihazım
Poco x3 NFC
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aosp romlar genel olarak hafif olması için pek özellik eklenmez crdroidde en boş olanlardan yani benim tavsiyem cihazınniz için olan aosp romların hepsini deneyin ve en iyisini kullanın
kötü demiyorum ve cihazıma kötü geldi de demiyorum usta, çok çok iyi ama 0 güvenlik play storeden mi indirsem daha iyi olur ve pubg de fps yükseltince neden akıcı da 90 çıkıyorda HD hdr çıkmıyor?

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
kötü demiyorum ve cihazıma kötü geldi de demiyorum usta, çok çok iyi ama 0 güvenlik play storeden mi indirsem daha iyi olur ve pubg de fps yükseltince neden akıcı da 90 çıkıyorda HD hdr çıkmıyor?
HD,hdr da 90 FPS özelliği yok

maniacsarmy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi9t
Konular
35