Yardım Cpu siyah kagıt yirtildi

Orf3e

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozan
Cihazım
Pocophone f1
Konular
17
Merhaba pocophone f1 sahibiyim herkes gibi bende ısinma sorunu yasiyorum termal macun yenileyecektim islemcinin ustundeki siyah kagittaki macunu silerken kagit yirtildi ve acildi plastik yuzey acikta acaba bunun ustune duzgunce macun sursem sorun olurmu yada o kagidin adini bilen varmi nereden alabilirim eksikligi bir sorun teskil edermiki macunu iyi surerim icine sizmaz onerileriniz nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilen kimse yokmu bunun adini ariyorum nette yok

Son düzenleme:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Merhaba pocophone f1 sahibiyim herkes gibi bende ısinma sorunu yasiyorum termal macun yenileyecektim islemcinin ustundeki siyah kagittaki macunu silerken kagit yirtildi ve acildi plastik yuzey acikta acaba bunun ustune duzgunce macun sursem sorun olurmu yada o kagidin adini bilen varmi nereden alabilirim eksikligi bir sorun teskil edermiki macunu iyi surerim icine sizmaz onerileriniz nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilen kimse yokmu bunun adini ariyorum nette yok
termal ped olabilir bu dediginiz veya kullanabilirsiniz internette arayın kesin bulacaksınız

Oyla:

Orf3e

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozan
Cihazım
Pocophone f1
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biliyorum ama malesef degil a4 kagıdı gibi ustu siyah alti cok ince bakir zaten islevide kalmamisti kalkmisti islemcinin ustunden benim cekincem islemciye direk termal macunu surersem aralara az miktarda sizmasi problem yaratirmi acaba macunda gelmedi kargodan kaldim oyle

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Biliyorum ama malesef degil a4 kagıdı gibi ustu siyah alti cok ince bakir zaten islevide kalmamisti kalkmisti islemcinin ustunden benim cekincem islemciye direk termal macunu surersem aralara az miktarda sizmasi problem yaratirmi acaba macunda gelmedi kargodan kaldim oyle
hocam termal ped bir deneyin derim cpu ile metal gövde arasına termal macunlar aradaki1-2 mm boşlugu doldurmak için değil sogutucuylaişlemci arasındaki cok ince bir katmanı doldurmak için var söylediğim daha yararlı olabilir ve kullandıgınız termal macun alaşımına göre iletkenligi varsa başka bir yere sızarsa belki işlemci altına dahi telefona zarar verebilir

Oyla:

Orf3e

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozan
Cihazım
Pocophone f1
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam termal ped bir deneyin derim cpu ile metal gövde arasına termal macunlar aradaki1-2 mm boşlugu doldurmak için değil sogutucuylaişlemci arasındaki cok ince bir katmanı doldurmak için var söylediğim daha yararlı olabilir ve kullandıgınız termal macun alaşımına göre iletkenligi varsa başka bir yere sızarsa belki işlemci altına dahi telefona zarar verebilir
Siperasi verdim hocam 0.5mm aldim her yana atarim islemci ustune pedle kaplayip altina macun surucem bakir sogutmasi var ise yarar sanirim tesekkur ederim

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Siperasi verdim hocam 0.5mm aldim her yana atarim islemci ustune pedle kaplayip altina macun surucem bakir sogutmasi var ise yarar sanirim tesekkur ederim
önemli değil pedlerin kalitelisini bulmaya calıs ama en basit olanları bile işini görecektir diye tahmin ediyorum zaten yeni model telefonlarda işlemci ile ekran altındaki döküm metal arasına bu pedlerden koyuyorlar

Oyla:
Üst Alt