- Adım
- Selim
- Cihazım
- Mi5
- Konular
- 7
cpMiui Çin geliştirici tabanlı özel bir miui romudur
Rom tarafımdan Türkçe'ye çevrilmiştir.
Romun bazı özellikleri:
Bilinen hataları:
1) 3. Parti Tema sorunu. (Bunun için fix ekliyorum ancak fix yükleyince ayarlar-ses ve titreşim kısmından zil sesi seçilemiyor. Bunun yerine Temalar kısmından zil sesi seçebilirsiniz.)
Not: Bu sorunun romun TR dile çevrilmesiyle alakası yoktur son güncel Miui Romların genel sorunudur.
2) Ayarlar-Saat ve Tarih Ayarları kısmında "Zaman Dilimi Seç" Tr dilde çökmektedir.
Çözümü İngilizce yapıp istediğiniz bölgeyi seçip tekrar Türkçe dile geçiş yapınız.
Batarya performansı konusunda Miui.Am rom ile yarışır stabil ve akıcı aynı zamanda batarya dostu bir romdur.
İndirme Linki :
3. Parti Hatası Fix :
Rom tarafımdan Türkçe'ye çevrilmiştir.
Romun bazı özellikleri:
- Qualcomm MPDECISON entegredir. (Yüke bağlı CPU Çekirdeği kapatma)
- Magisk 16.0
- Avrupa için daha hızlı GPS düzeltmesi
- Dolby Atmos
- GovTuner ekli (Batarya-dengeli-performans modları aktif seçilebilir)
- Gelişmiş yeniden başlatma menüsü
- "Xioami Bloatware" kaldırılmış
- Duvar kağıdı "Carausel" kaldırılmış
- Yeni miui9 açılış animasyonu.
- Miui çerçeveli simgeler yerine orijinal simgeler(Play Store'da)
Bilinen hataları:
1) 3. Parti Tema sorunu. (Bunun için fix ekliyorum ancak fix yükleyince ayarlar-ses ve titreşim kısmından zil sesi seçilemiyor. Bunun yerine Temalar kısmından zil sesi seçebilirsiniz.)
Not: Bu sorunun romun TR dile çevrilmesiyle alakası yoktur son güncel Miui Romların genel sorunudur.
2) Ayarlar-Saat ve Tarih Ayarları kısmında "Zaman Dilimi Seç" Tr dilde çökmektedir.
Çözümü İngilizce yapıp istediğiniz bölgeyi seçip tekrar Türkçe dile geçiş yapınız.
Batarya performansı konusunda Miui.Am rom ile yarışır stabil ve akıcı aynı zamanda batarya dostu bir romdur.
İndirme Linki :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
3. Parti Hatası Fix :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir