bu işin istanbuldaki kalbi olan doğubanktaki esnaflar ile bir görüşme yaptım, konuyu sordurdular. kayıt yapan yerlerin söylediğine göre "Durum geçici illaki bir çözüm bulunacak endişe etmeyin" diyorlar ancak bu bana kalırsa müşterileri rahatlatmak açısından söylenen bir durum olabilir. henüz 9,5 ay daha kullanabileceğim 15 ultra cihazım mevcut. başka bir kayıt yöntemi yok sanırım şuanda bu cihazda. direnç olayının geleceğini sanmam bunlar çift katmanlı anakartlar kullanıyorlar o yüzden direnç işi bu cihazda olmaz diye düşünüyorum. mecbur kalmadıkları sürece kimse o iş ile uğraşmak istemez. hyperos 2 den dolayı da yazılım kaydı da sıkıntılı. ne yapacağız bilmiyorum şu anda ama bu durum kaçak telefon olayını bir süre sıkıntıya sokar. en kötü senaryoda herkes 5. ayda telefon alır 16 ay kullanıp ya yine yarı parasına bir kaçak daha alırlar. onu da bir süre kullanıp bir sonraki sene 4 ay eski telefona geçer yıl başlarında yine yeni telefon ile devam ederler. yani zaten tek bir cihaz parasına 2 telefon alabiliyoruz. tek seferde almak yerine vaadeli alıp yep güncel telefon kullanmış oluruz ne yapalım