Çok teşekkür ediyorum ilginiz için ne yapacağımı bilemedim komple iptal gibi duruyor. Şuan bu belirsizkil canımı sıkıyor.
Daha önce bu şekilde serverın kapanıp-açılma durumu olup olmadığını da bilemediğim için soru işretiyle doldu kafam
Yazılımsal imei'nin kapanması çok üzücü oldu. Yine de döndük dirence
Face de millet çatır çutur farklı yöntemlerle kayıt işlemlerini felan yaptıklarını iddaa ediyorlar ama bilemedim şimdi.
Konuya tamamen yabancı biri olarak soruyorum, kusura bakmayın; "kilit açık olması" derken neyi kastediyorsunuz? Yani kaydettirebilmek için nasıl bir telefon almalıyız?UZAKTAN BAĞLANTI İLE ÇİFT SIM KAYIT OLAN MODELLER.
Mİ 15T PRO
Mİ 15T
Mİ 14TPRO
MI 14T
POCO X7 PRO
Mİ 13T PRO
Mİ 13T
NOTE 13 PRO PLUS
NOTE 13 PRO 4G
REDMİ 14C
NOTE 14
NOTE 14 PRO 5G
REDMİ 13
NOTE 12S
REDMİ 12
POCO X6 PRO
yukarıdaki modeller server kayıt ihtiyaç duymadan yapılabiliyor. Kilit açık olması tek şart
düzeltme : yazılım kaydı imiş 11t pro cihaz hyperos öncesi sürümde kullanıyorbugün arkadaşım server kayıt diye telefonuna imei attırdı 700tl ye rizede yazılım kayıt mı acaba o
15 T ve 15Tpro için yazılım kayıt açıldı diyorlar yazılım kayıt nedir acaba bilgi verebilirmisiniz
forum.miuiturkiye.net
Görünen o ki benim gibi çift sim kaydının ne olduğunu bilmeyen birçok arkadaşımız var. Bize Link atıyorsunuz eyvallah ama o linkte de çift sim kaydının ne olduğuyla alakalı bilgi yok maalesef.Haber - Xiaomi MTK İşlemcili Cihazlarda Dirençsiz Çift SIM Yazılım Kaydı Başladı!
Xiaomi’nin MediaTek (MTK) işlemcili modellerinde artık uzaktan bağlantı ile dirençsiz çift SIM yazılım kaydı yapılabiliyor. Aşağıda uzaktan bağlantı ile dirençsiz çift SIM kaydı yapılan modellerin listesi yer almaktadır 👇 ✅ DİRENÇSİZ UZAKTAN BAĞLANTI İLE ÇİFT SIM KAYIT OLAN BAZI MODELLER...forum.miuiturkiye.net