Sohbet CPID Server Kayıt Kapandı!

Varix

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Varix
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
hocam bu ayın 7 de Mİ 15 Ultra sipariş ettim server kayıt yaptırılır diye hala server kayıt bekliyormuş sizce ne yapayım önerisi olan var mı tahmini olarak gelir mi açılır mı geri server bir öneri verirseniz çok sevinirim.

ilker.ys

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlker Yasin
Cihazım
Oneplus 7T
Konular
1
hocam bu ayın 7 de Mİ 15 Ultra sipariş ettim server kayıt yaptırılır diye hala server kayıt bekliyormuş sizce ne yapayım önerisi olan var mı tahmini olarak gelir mi açılır mı geri server bir öneri verirseniz çok sevinirim.
Net gelir veya gelmez gibi bir ifadeyi kimse kullanamaz şuan için. Dünya genelinde sistem kapalı. Xiaomi tarafından da resmi bir yazı veya yetkili ifadesi gelirse o zaman netleşir.

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
89
Net gelir veya gelmez gibi bir ifadeyi kimse kullanamaz şuan için. Dünya genelinde sistem kapalı. Xiaomi tarafından da resmi bir yazı veya yetkili ifadesi gelirse o zaman netleşir.
Diyelim tekrar açılacak, bu süre zarfında hp3e geçtiğimde bir sorun olur mu, bt kapalı cihazda

kara53200

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
2
bence yapabiliyosan server kayıt olmadan al ücretten düşsünler bişey, ağustosa kadar kullanma hakkın var o arada sistem gelirse yaptırırsın

Orka27

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oray
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
11
poco f2 pro dan beri kayda ihtiyaç duymadım. Ona da kendim imei atmıştım çift cihaz kullanırım yok güncelleme almıyor yok imei patladı hiç uğraşamam 8 ay sonra ikinci cihaza geçilir çok kafa yorulmaz bu işlere..

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
12
Değerli Dostlar ve yöneticilerim
mi15 t pro için sipariş geçmiştim 1 haftadır serverin kapalı olduğu söyleniyor tarafıma.
Bunu sizlerden de teyit etmek istedim.
Server durumunun ne olacağı ile alakalı bilgisi olan varmı acaba?
Duruma göre siparişi iptal edeceğim de. Bu hafta da beklemeli miyim sizce?
Bu server kapanması daha öncede oldumu bilgi rica edeceğim siz değerli dostlardan.

H.kadioglu Hocamızın açıklamalarına istinaden yakın zamanda Server Kayıt özelliğinin gelip gelmeyeceği meçhul.

Siparişlerinizi Kayıtsız olarak güncelleyip verdiğiniz fark ücretini geri alabilir ve cihazlarınızı Yeni Yıldan sonra Eylül Ayının ilk haftasına kadar sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Eğer o süre zarfında Server Kayıt tekrar açılırsa eğer ister aldığınız firma üzerinden ister H.kadioglu tarafından uzak bağlantı ile cihazlarınıza Server Kayıt yaptırabilirsiniz.

bellammy07

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xioam, 15t pro
Konular
0
H.kadioglu Hocamızın açıklamalarına istinaden yakın zamanda Server Kayıt özelliğinin gelip gelmeyeceği meçhul.

Siparişlerinizi Kayıtsız olarak güncelleyip verdiğiniz fark ücretini geri alabilir ve cihazlarınızı Yeni Yıldan sonra Eylül Ayının ilk haftasına kadar sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Eğer o süre zarfında Server Kayıt tekrar açılırsa eğer ister aldığınız firma üzerinden ister H.kadioglu tarafından uzak bağlantı ile cihazlarınıza Server Kayıt yaptırabilirsiniz.
Çok teşekkür ediyorum ilginiz için ne yapacağımı bilemedim komple iptal gibi duruyor. Şuan bu belirsizkil canımı sıkıyor.
Daha önce bu şekilde serverın kapanıp-açılma durumu olup olmadığını da bilemediğim için soru işretiyle doldu kafam

Üst Alt