- Adım
- Burak
- Cihazım
- Sweet
- Konular
- 16
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- .
- Telefon Modeli
- Redmi note 9 pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
.
Son düzenleme:
Hocam pbrp kurun tekrardan ama hiçbir işlem yapmadan orangefoxu geri kurun veya twrp kurun 3.4.1 olan sürümü sonra orangefoxu geri yükleyinHocam açık orange fox r 11 beta kullanıyorum son sürüm ama bir türlü çözüm bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oysa ki pbrp kurduğumda görmüştü ama pbrp yüzünden cihaz botloopa düşmüştü
Orange Fox Zip dosyasını hafıza kartına atın hocam tekrar kurun veya twrp kurup sonra tekrar orangefox kurun telefon üzerinden ADB kullanmadan. USB hata ayıklama açık mı değil mi birde onu açarak denerseniz iyi olur hocamHocam kurduğumdan beri bu durumda ADB komutlarıyla kurmuştum
Hocam açık orange fox r 11 beta kullanıyorum son sürüm ama bir türlü çözüm bulamadımOrange Fox Zip dosyasını hafıza kartına atın hocam tekrar kurun veya twrp kurup sonra tekrar orangefox kurun telefon üzerinden ADB kullanmadan. USB hata ayıklama açık mı değil mi birde onu açarak denerseniz iyi olur hocam
Oysa ki pbrp kurduğumda görmüştü ama pbrp yüzünden cihaz botloopa düşmüştüOrange Fox Zip dosyasını hafıza kartına atın hocam tekrar kurun veya twrp kurup sonra tekrar orangefox kurun telefon üzerinden ADB kullanmadan. USB hata ayıklama açık mı değil mi birde onu açarak denerseniz iyi olur hocam
Hocam pbrp kurun tekrardan ama hiçbir işlem yapmadan orangefoxu geri kurun veya twrp kurun 3.4.1 olan sürümü sonra orangefoxu geri yükleyinHocam açık orange fox r 11 beta kullanıyorum son sürüm ama bir türlü çözüm bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oysa ki pbrp kurduğumda görmüştü ama pbrp yüzünden cihaz botloopa düşmüştü