Yardım (ÇÖZÜLDÜ) Twitter video yükleme problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu beta weekly 8.9.22
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar,başlıkta da betirttiğim gibi bi problemim var.son 7-8 gündür video ekleyemiyorum siteye.7 gün öncesine kadar istediğim videoyu tıkır tıkır ekliyordum ve problem olmuyordu.mi6 eu beta rom kullanıyorum. Farklı rom yükledim olmadı,wifi mobil ve hotspot internetle denedim olmadı.uygulamanın verilerini temizledim telin hafızasını boşalttım izinleri kontrol ettim uygulamayı kaldırdım tekrar yükledim olmadı,eski sürüm apkları yükledim denedim olmadı.normal tarayıcıdan denedim yine olmadı.google da bu problemle ilgili arama yaptım pek birşey bulamadım.resim yüklüyor normal yazılı tweet yüklüyor onlarda problem yok.yüklemek istediğim video 1 dk 25 saniye ve 13 mb.önceden 2.5 dk lık videoları yüklüyordum şimdi 15 saniyelik videoları bile yüklemiyor.uygulamanın veri kullanım ayarlarını güç ayarlarını kontrol ettim hiçbir problem yok.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Sadece sizde mi geçerli hocam bu durum? Başkalarında da olabilir mi acaba?

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam twitter da birkaç arkadaşıma sordum onlarda yokmuş böyle bi problem

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Çok ilginç. Acaba birisi spamladı da hesap video yükleme üzerine bloklandı mı ki? Çünkü her türlü yolu denemişsiniz. Başka bir hesaptan veya kendi hesabınızdan bilgisayar üzerinden denediğinizde durum ne oluyor?

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Çok ilginç. Acaba birisi spamladı da hesap video yükleme üzerine bloklandı mı ki? Çünkü her türlü yolu denemişsiniz. Başka bir hesaptan veya kendi hesabınızdan bilgisayar üzerinden denediğinizde durum ne oluyor?
Hocam spam olacağını sanmıyorum,hem tweetler korumalı bende herkese açık değil,bugün 10 saniyelik bi video yükledim oldu ama bi daha 10 saniyelik video da yükleyemedim.pc m yok pc ye geçince denerim ama herşeyi yapmama rağmen neden böyle bi problemle karşı karşıyayım anlamadın

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
İlginç hocam gerçekten. Farklı bir cihazda denediğiniz zaman bakalım bir de duruma.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Bu iyi bi fikir hocam.şuan çalışıyorum eve gidince başka bi telefondan deneyip geri dönüş yaparım ama diğer telefondan yüklense bile şu soru çıkacak ortaya:mi6 nın ne eksiği var sony z1 den :)

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Bu iyi bi fikir hocam.şuan çalışıyorum eve gidince başka bi telefondan deneyip geri dönüş yaparım ama diğer telefondan yüklense bile şu soru çıkacak ortaya:mi6 nın ne eksiği var sony z1 den :)

En azından öğrenmiş olacağız hocam, boşa farklı çözümlere bakmayacaksınız. :)

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
İlginç hocam gerçekten. Farklı bir cihazda denediğiniz zaman bakalım bir de duruma.
Hocam Allah senden razı olsun,sayende kafam çalıştı biraz :)sony z1 de denedim ve sorunsuz yükledi,geç yüklese de.sonra düşündüm ki demekki kullandığım bi program bunu engelliyor.son yüklediğim uygulamaların hepsini sildim mi6 dan.15-20 tane (çoğu video düzenleme) uygulama ve tekrar denedim mi6 dan video yüklemeyi. Sonuç başarı.o uygulamayı da bulacam.sildiklerimi tek tek yükleyip her yüklediğimden sonra twitter a video upload yapacam ve anlayacağım hangisi olduğunu.sayende olayı çözdüm hocam çok teşekkür ederim.buarada yönetimden bi ricam var;"sosyal medya" isimli bi bölüm açılıp sosyal medyadaki problemler paylaşımlar bu bölüm adı altında paylaşılırsa bence çok iyi olur.kimi twitter da kimi instagramda kimi facebook ta sorun yaşıyor malum.konu kilitlenebilir.

Buarada sitenin önceki versiyonunda "eniyi cevap" seçeneği vardı,bunda bulamadım.

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Hocam Allah senden razı olsun,sayende kafam çalıştı biraz :)sony z1 de denedim ve sorunsuz yükledi,geç yüklese de.sonra düşündüm ki demekki kullandığım bi program bunu engelliyor.son yüklediğim uygulamaların hepsini sildim mi6 dan.15-20 tane (çoğu video düzenleme) uygulama ve tekrar denedim mi6 dan video yüklemeyi. Sonuç başarı.o uygulamayı da bulacam.sildiklerimi tek tek yükleyip her yüklediğimden sonra twitter a video upload yapacam ve anlayacağım hangisi olduğunu.sayende olayı çözdüm hocam çok teşekkür ederim.buarada yönetimden bi ricam var;"sosyal medya" isimli bi bölüm açılıp sosyal medyadaki problemler paylaşımlar bu bölüm adı altında paylaşılırsa bence çok iyi olur.kimi twitter da kimi instagramda kimi facebook ta sorun yaşıyor malum.konu kilitlenebilir.

Buarada sitenin önceki versiyonunda "eniyi cevap" seçeneği vardı,bunda bulamadım.

Sorunun çözülmesine çok sevindim hocam. Taleplerinizi yönetime ileteceğim. Geçmiş olsun, isteğiniz üzerine konuyu kapatıyorum. :)

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt