Yardım [ ÇÖZÜLDÜ ] Kamera gece modu sorunu

furkanodaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan oda
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
8
Merhaba arkadaşlar telefonu alalı 3 gün oldu bugün birşeyi farkettim çok canım sıkıldı acaba yazılımdan mı yoksa kamerammi bozuk bilemedim. 48 MP moduna alınca gündüz veya ışık olan yere tutunca sıkıntı yok fakat ışıkları kapatıp karanlık bir ortama girdiği an resimdeki şekilde gökkuşağı gibi renkler çıkıyor. Diğer kamera modlarında böyle bir sıkıntı yok sadece 48 MP moduna aldığım zaman yapiyor. Çektiğim fotolarda o şekilde çıkıyor inşallah yazilimsaldir. MIUI 12 beta sürümü yükledim MIUI 11de var mıydı bilmiyorum farketmedim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
. Ama şuan MIUI 12 beta sürümü yüklü ve böyle bir sıkıntı ile karşı karşıyayım. Cihazım yurtdışı garantiye gönderme Sansimda yok eğer kamera bozuksa. Yazılımsal ise o sıkıntı değil eski sürüme güncellerim. Bu sıkıntıyı yaşayan varsa bana yazarsa anlarım ki yazılımsal o kadar kafama takmam ama çok canımı sıktı bu iş gerçekten yardımcı olursanız sevinirim.

asocial

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asocial
Cihazım
xiaomi
Konular
47
11 sürümünde bu sorun var mıydı, önemli olan bu. Sürüm düşürüp deneyin ve gözlemleyin. Büyük ihtimalle yazılım kaynaklıdır. Sonuçta "beta sürümü".

Oyla:

yasirsamed

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasir Samed
Cihazım
Xiaomi Mi 9t
Konular
3
Farklı bir kamera uygulaması ile denemek fikir verebilir. Sonuçta yazılımsal kaynaklı ise kamera uygulamasının bir hatasıdır. Google kameranın 48 mp lensi kullandıran modları vardı yanılmıyorsam. Onunla bir deneyiniz

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

furkanodaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan oda
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar telefonu alalı 3 gün oldu bugün birşeyi farkettim çok canım sıkıldı acaba yazılımdan mı yoksa kamerammi bozuk bilemedim. 48 MP moduna alınca gündüz veya ışık olan yere tutunca sıkıntı yok fakat ışıkları kapatıp karanlık bir ortama girdiği an resimdeki şekilde gökkuşağı gibi renkler çıkıyor. Diğer kamera modlarında böyle bir sıkıntı yok sadece 48 MP moduna aldığım zaman yapiyor. Çektiğim fotolarda o şekilde çıkıyor inşallah yazilimsaldir. MIUI 12 beta sürümü yükledim MIUI 11de var mıydı bilmiyorum farketmedim
. Ama şuan MIUI 12 beta sürümü yüklü ve böyle bir sıkıntı ile karşı karşıyayım. Cihazım yurtdışı garantiye gönderme Sansimda yok eğer kamera bozuksa. Yazılımsal ise o sıkıntı değil eski sürüme güncellerim. Bu sıkıntıyı yaşayan varsa bana yazarsa anlarım ki yazılımsal o kadar kafama takmam ama çok canımı sıktı bu iş gerçekten yardımcı olursanız sevinirim.

Sorun çözüldü arkadaşlar. MIUI 11 sürümü olan 3 farklı rom denedim ve sorun 3ündede düzeldi . Global , EU , Hindistan Sürümlerini teker teker denedim kamerada sorun kalmadı. MIUI 12 Beta Güncellemesi İle bu Sorun Devam etmekte. İlerleyen güncellemelerde ne olur bilinmez düzeltirler elbette fakat şuanda günlük kullanım için beta uygun değil gibi gözüküyor. + olarakta whatsappta görüntülü konuşma esnasında arka kamerada açılmıyor MIUI 12 beta sürümünde buda ayrı bir sorun. Cevap yazan arkadaşlara Teşekkür EDERİM

Oyla:
Üst Alt