Yardım Çözemediğim Bildirim Sorunu

Mentraxmus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkan
Cihazım
K20 Pro
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİUİ 11 MiRoom 9.10.10
Telefon Modeli
K20 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Cihazımdan memnunum ancak bildirim konusunda biraz sorunlarım var.

Gmail'e girince yeni mailleri görüyorum. Herhangi bir şekilde bildirim gelmiyor.

WhatsAppdan bildirim geliyor ancak bildirim geldiğinde ekran ışığı yanmıyor.

Ayarlar > Ortam Ekranı & Kilit Ekranı > Ekran Kapalı Bildirim Geldiğinde > Ekran Aydınlatma

Şeklinde ayarı açtım ancak hiç bir hareket yok sadece bildirim sesi geliyor.

Bu sorunumu nasıl çözebilirim?

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461

Whatsapp, Viber, Gmail, Ezan Vakti vb. uygulamaların bildirimlerini/uyarılarını alamıyorum?
Öncelikle temanızı varsayılan tema olarak değiştirin. Bazı temalar bildirimleri desteklemiyor. Eğer olmazsa Güvenlik (Araçlar) Uygulaması → Güvenlik → Uygulamayı Yönet → İzinler → Otomatik Başlatma yolunu izleyerek uyarı almak istediğiniz uygulamaları ekleyin ve Güvenlik → Pil → Uygulamanın pil tasarrufu → Uygulamaları seçin menüsü altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçin ve arka plan ayarını "Kısıtlama yok" olarak değiştirin. Eğer hala bildirim alamıyorsanız aşağıdaki ayarları da kontrol edebilirsiniz.
Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kayan Bildirimleri Göster > AKTİF Edin
Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kilit Ekranında Göster > AKTİF Edin
Ayarlar > Kilit Ekranı > Bildirim Gelince Uyandır > AKTİF Edin
Güvenlik Uygulaması > Uygulamayı Yönet > İzinler > İzinler > Uygulama Adı > Açılır Pencere Bildirimleri AKTİF Edin.
Güvenlik Uygulaması > Uygulamayı Yönet > İzinler > Otomatik Başlatma > Uygulama Adı >AKTİF Edin
Güvenlik > Pil > Uygulamaların pil kullanımını yönet >Uygulamaları yönet seçeneği altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçerek "Kısıtlama Yok" seçeneğini seçebilirsiniz.
Bir değer sıkıntı ise Türk Telekom kullanıcılarında yaşanabiliyor. Eğer İnternet hattınızda Aile koruması etkinleştirilmiş ise bildirimleri alamayabilirsiniz. Korumayı kaldırmanızı ve güvenli internet istemiyorum seçeneğini işaretlemenizi tavsiye ederim.

Oyla:

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
1.5 yıldır mi mix 2s kullanıyorum bildirim sorununu hiçbir zaman tam olarak çözemediler hala da aynı miui 11 android 10 da bile

Oyla:

berkekum

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berke
Cihazım
Redmi 7A
Konular
0
Bayadır uğraş sonucu çözdüm Temadan sanıyordum
1-Ayarlar
2-Bildirimler&Durum çubuğu
3-Uygulama Bildirimleri
(uygulamayı seçiyorsun WhatsApp örnek vereyim )
4-Whatsapp seç
5-Mesaj bildirimlerine tıkla
6-
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hangi bldirim almak istiyorsan onu aç

Bu şekil tek tek uğraştım bildirim sorun çözüldü.
Xiaomi Redmi 7A
Berke Kekum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt