Yardım Çöpler

• Konbuyu başlatan Asln
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 484

Asln

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslın
Cihazım
Mi5plus
Konular
22
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Düz rom.
Telefon Modeli
Miu 5splus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonda bir Şeyler siliyorum. Mesela fotoğraf, video, watsap yada sms.E kitap pdf, doc. Yada klasör mp3 ler. Merak ettiğim bunlar nerdeler? Çöpler pc gibi bir çöp kutusuna mi saklanma yapıyor? Orda bir yerde çöp kutusu varsa hic temizlenmedim birikiyor mu? Bu androit sistemi ayni pc gibi geliyor bana diye cop kutusu da vardir gizli olarak. Dedim. Cokmu salladim Yoksa?

Asln

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslın
Cihazım
Mi5plus
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dun. 1.4 gb dosya sildim. Süpürge olan telefonun kendi uzerinde gelen seyle temizlik yaptim,490 mb buldu. Sildi. Nereye gidiyor kalan fark? bugun 760 mb dosya sildim. Süpürge ile Gene temizle Dedim. 560 mb cikti. Bugunde bi yerde kaldi silinenler. Bu konuya takilmis durumdayim. Telefonda elle. Sildigim seyler nerde nereye gider ki acaba?

Oyla:

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Çöp kutusu yok. NAND yongada (MMC demek daha doğru. Hatta yeni telefonlarda daha farklı.) kalır o dosyalar. Kurtarma yazılımları da onları görür genellikle. Temizleyici önbellekleri temizliyor uygulamalara ait. Geri dönüşüm ile ilgisi yok.

Oyla:

Asln

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslın
Cihazım
Mi5plus
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim
Çöp kutusu yok. NAND yongada (MMC demek daha doğru. Hatta yeni telefonlarda daha farklı.) kalır o dosyalar. Kurtarma yazılımları da onları görür genellikle. Temizleyici önbellekleri temizliyor uygulamalara ait. Geri dönüşüm ile ilgisi yok.

Oyla:
Üst Alt