Yardım Color OS 7 (Realme UI) GSI images kuramıyorum

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
arkadaşlar mi9t pro cihazım için şu siteden indirdim a/b olanı.

fakat twrp ile 7z. olan indirdiğim dosyayı attığımda cihazı görmüyor. içinden imaj dosyasını çıkarıp attığımda twrp ile kurmak istediğimde imaj boyutu hedef cihazdan yüksek hatası veriyor kurmuyor.

format data yes yapıp wipe ile tüm hepsini seçtim daha sonra da yüklemek istedim olmadı. yanlış yaptığım şey nedir ?

kemalozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 12 Lite
Konular
0
Hocam realme x2 pro için geliştirilen romu nasıl, mi9t ye yüklemeye çalışıyorsunuz onu anlamadım.

Oyla:

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam realme x2 pro için geliştirilen romu nasıl mi9t ye yüklemeye çalışıyorsunuz onu anlamadım.
gsi rom değil mi hocam herhangi bir android cihaza yüklenmesi gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stoya hocam kalpli göz atacağınıza bilgilerinizi akıtın şuraya twrp ekranında kaldım :D

Oyla:

kemalozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 12 Lite
Konular
0
gsi rom değil mi hocam herhangi bir android cihaza yüklenmesi gerek

Biraz araştırma yaptım şimdi hocam.

"treble checker programıyla kontrol edebilirsin. her treble desteği olan telefona yüklenebiliyor gsi romlar özel olarak cihaza adapte edilmesi gerekmiyor, yani treble desteğiniz varsa İSTEDİĞİNİZ (genelde) gsi romu yükleyebilirsiniz."

Diye bir arkadaş yorum yapmış. Alıntı yaptım başka siteden yorumu. Treble desteği kaynaklı sorun olabilir. Veya seçtiğiniz gsi romda sorun olabilir. Treble desteğini kontrol edin hocam. Varsa destek başka gsi rom deneyin eğer olursa. Seçtiğiniz gsi rom da hata vardır diye düşünüyorum.

Oyla:

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Biraz araştırma yaptım şimdi hocam.

"treble checker programıyla kontrol edebilirsin. her treble desteği olan telefona yüklenebiliyor gsi romlar özel olarak cihaza adapte edilmesi gerekmiyor, yani treble desteğiniz varsa İSTEDİĞİNİZ (genelde) gsi romu yükleyebilirsiniz."

Diye bir arkadaş yorum yapmış. Alıntı yaptım başka siteden yorumu. Treble desteği kaynaklı sorun olabilir. Veya seçtiğiniz gsi romda sorun olabilir. Treble desteğini kontrol edin hocam. Varsa destek başka gsi rom deneyin eğer olursa. Seçtiğiniz gsi rom da hata vardır diye düşünüyorum.
hocam anlamadım valla ben de. şimdi siz öyle diyince de şüpheye düştüm bir an ab olanı indirdim dediğim gibi oldu sonuçlar. 7z uzantılı iniyor zaten. onun içinde imaj dosyası bulunuyor twrp ye 7z uzantılı olarak atarsak zaten hiç görmüyor. imaj dosyası olarak attığımda da işte söylediğim sıkıntı çıkıyor.

Monalte hocam sizin verdiğiniz linki de format data yes yapıp wipe yaptım tüm seçenekleri seçip usb hariç. imaj dosyasını attım twrp den flaşladı ama açılmıyor telefon mi yazısı çıkıyor sürekli. nerede yanlış yapmış olabilirim.

Oyla:

kemalozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 12 Lite
Konular
0
Hocam img dosyasını systeme flashlicaksınız.

Bir de img dosyasını flashladıktan sonra "Permessiver v5" flashlanıcak

Oyla:

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Hocam img dosyasını systeme flashlicaksınız.

Bir de img dosyasını flashladıktan sonra "Permessiver v5" flashlanıcak
img dosyasını flaşlayabilsem :D çıkan tüm seçenekleri seçiyorum hocam olmuyor. flaşlamadan önce soruyor system mi satıcı imaj mı sistem imaj mı falan diye hepsini seçmeme rağmen olmadı hep aynı hatayı verdi

monalte nin verdiği linkteki color os 6 (7 olanı değil ) yı imaj dosyasını flaşladıktan sonra permessiver v5 i flaşladım yine mi yazısı kapanıp açılıyor. anlamadım format data mı yapmıcam bu romları kurarken. miui romunun üzerine mi kurucaz yani

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
img dosyasını flaşlayabilsem :D çıkan tüm seçenekleri seçiyorum hocam olmuyor. flaşlamadan önce soruyor system mi satıcı imaj mı sistem imaj mı falan diye hepsini seçmeme rağmen olmadı hep aynı hatayı verdi

monalte nin verdiği linkteki color os 6 (7 olanı değil ) yı imaj dosyasını flaşladıktan sonra permessiver v5 i flaşladım yine mi yazısı kapanıp açılıyor. anlamadım format data mı yapmıcam bu romları kurarken. miui romunun üzerine mi kurucaz yani
Hocam öncelikle gsi rom yüklenir iken sistem komple silinmez çünkü sadece system IMG yukleriz. Siz hepsini sildiğiniz için öncelikle tüm sistemi yeniden flash yapmanız gerekiyor daha sonra en baştan başlarsınız gsi rom yüklemeye

Oyla:

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Hocam öncelikle gsi rom yüklenir iken sistem komple silinmez çünkü sadece system IMG yukleriz. Siz hepsini sildiğiniz için öncelikle tüm sistemi yeniden flash yapmanız gerekiyor daha sonra en baştan başlarsınız gsi rom yüklemeye
hocam öncelikle çok teşekkür ederim şu mesajınız için. kimi etiketlesem yardım istesem yardımcı olmadı. araştırma da yaptım gsi rom yükleme rehberlerinde dediğinizi demiyordu ben de diyorum nerde yanlışlık yaptım. şimdi nasıl yapıcak ben eu beta flaşlıyım ardından diğer indirdiğim imaj dosyasını mı. ilk defa yapıcam biraz yardımcı olursanız şu başlangıcı çok sevinirim. cihaz şuanda kapanıp açılıyor dakikalardır :)

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
hocam öncelikle çok teşekkür ederim şu mesajınız için. kimi etiketlesem yardım istesem yardımcı olmadı. araştırma da yaptım gsi rom yükleme rehberlerinde dediğinizi demiyordu ben de diyorum nerde yanlışlık yaptım. şimdi nasıl yapıcak ben eu beta flaşlıyım ardından diğer indirdiğim imaj dosyasını mı. ilk defa yapıcam biraz yardımcı olursanız şu başlangıcı çok sevinirim. cihaz şuanda kapanıp açılıyor dakikalardır :)
Hocam ben de daha yeni baktım ilginç bir şekilde vendor ve dahili hafıza hariç hepsini silin diyor. Benim yuklediklerimde sadece system silerdim. Bunun mantığı farklı imiş herhalde. Tavsiyem vazgecmeniz çünkü gerçekten değmez. 2 gün sonra tekrar Eu'ya dönersiniz

Oyla:
Üst Alt