Yardım Çok yavaş Şarj ve Boot ekranı alma

Havoc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Merhabalar, s.s.s ve mevcut forumu biraz kurcaladım fakat sorunum ile ilgili bir şey göremediğim için bu konuyu desteğiniz için açmak istedim,
yaklaşık 5 aydır Mi 6 kullanıyorum dün telefonun şarjı verimli almadığını gördüm, hızlı şarj simgesi çıkmıyor, pil bölümünü kontrol ettiğimde ise %37 batarya ile 53 dakika dolum süresi göstermesine rağmen yaklaşık 6 saatte batarya doluyor, sorun olduğunu farkedince yeniden başlat yaptım ve fast boot ekranı geldi, kapatıp açtığımda telefon açıldı, bu arada boot rom vs işlerinden hiç anlamam ve telefona uygulamadım, kipa'dan 5 ay önce aldığım gibi kullanıyor yalnızca kendi updatelerini yapıyorum şuan 9.5.8.0 MIUI Global sürümü mevcut,

fabrika ayarlarına dön desem sorun çözülürmü yoksa garantiyemi göndermem gerekli, veya konu hakkında başka neler denemem gereklidir, desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Sorun sanırım yazılımsal, çünkü 5 ay gibi bir sürede batarya bu kadar etkilenmez, eğer önceden böyle bir sorunla karşılaşmadıysanız ve güncelleme sonrası olmaya başladıysa bilinki bataryada değil sorun yazılımda.

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Farklı kablo ile denediniz mi?
Farklı hızlı şarj destekleyen adaptör ile denediniz mi
Cihazın şarj yuvasını temizleyin.
Olası basit çözümlerin hepsini eledikten sonra donanım ve yazılımsal hataları göz önüne getirin.

Oyla:

Havoc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iphone 6 adaptörü ile ve samsung adaptörleri ile denedim aynı sonucu verdi yarın farklı kablo ve adaptör deneyeceğim fakat boot ekranının açılması banada problemin yazılım tarafında olduğunu düşündü.

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
iphone 6 adaptörü ile ve samsung adaptörleri ile denedim aynı sonucu verdi yarın farklı kablo ve adaptör deneyeceğim fakat boot ekranının açılması banada problemin yazılım tarafında olduğunu düşündü.
Deneyimlerinizi paylaşırsınız.

Oyla:

Havoc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka şarj aleti ile denedim, fabrika ayarlarına geri aldım sonuç hala aynı, neler yapmam denemem gerektiği hakkında görüşünüz varmı acaba, teşekkürler

Oyla:
Üst Alt