Yardım Çok acil yardım Mi6 reset

fatihkusgoz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih Kuşgöz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
8
Arkadaslar iyi akşamlar.tema marketten tema yükledikten sonra telefon birden durdu hatası verip sürekli resetlemeye başladı -. ve mi recovery 3.0 moduna geçmeye başladı reboot edince telefon sürekli reetleme döngüsüne giriyor.
benim için sadece resimlerim ve videolarım önemli nasıl kurtarabilirim

yardım ediceklere çok teşekkür ederim

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
mi6 için sakın tema yüklemeyin diye herkes konu açmışır belkide ama hala yükleyen yok hocam bir şekilde sıfırla telefonu twrp varsa romu sıfırla kur miflash ile kur bir şekilde sıfırdan rom kurman lazım galiba

Oyla:

fatihkusgoz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih Kuşgöz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mi6 için sakın tema yüklemeyin diye herkes konu açmışır belkide ama hala yükleyen yok hocam bir şekilde sıfırla telefonu twrp varsa romu sıfırla kur miflash ile kur bir şekilde sıfırdan rom kurman lazım galiba

recovery modda sadece wipe data seçeneği var.bahsettiklerinizi biraz daha detaylı izah edebilir misin hocam

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
içindeki global romsa wipe data diyince aslında sıfırlar ama emin değilim. global rom yoksa twrp ile felan rom kuruyorsun sıfırdan

Oyla:

NarCos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
3
az önce mi 6 ya güncelleme geldi güncellemeyi yüklerken benim de aynı oldu reboot dedikçe yeniden başlatıyor
[doublepost=1519759594,1519759483][/doublepost]mi pc suit ile de bağlanmıyor telefona wipe all data dersem herşeyi silerse diye korkuyorum

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
az önce mi 6 ya güncelleme geldi güncellemeyi yüklerken benim de aynı oldu reboot dedikçe yeniden başlatıyor
[doublepost=1519759594,1519759483][/doublepost]mi pc suit ile de bağlanmıyor telefona wipe all data dersem herşeyi silerse diye korkuyorum
siler.

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Arkadaslar iyi akşamlar.tema marketten tema yükledikten sonra telefon birden durdu hatası verip sürekli resetlemeye başladı -. ve mi recovery 3.0 moduna geçmeye başladı reboot edince telefon sürekli reetleme döngüsüne giriyor.
benim için sadece resimlerim ve videolarım önemli nasıl kurtarabilirim

yardım ediceklere çok teşekkür ederim

Wipe data yaptıktan sonra sistem fabrika varsayılanlarına döner, dahili hafıza, resim ve videolarınız silinmez. Bu durumda wipe data yapmaktan başka çareniz yok.

Oyla:

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Yukarıdaki çözüm haricinde isterseniz Bootloader kilidiniz açıksa Fastboot moduna girip cihazınıza TWRP kurabilirsiniz. Daha sonra recovery moduna girip bilgisayarınıza cihazı bağlayıp istediğiniz dosyaları yedekleyebilirsiniz . MIUI klasöründeki temaları silip romu tekrar kurarsınız böylece bir sorun kalmadan cihazınızı son bıraktığınız gibi kullanabilirsiniz sanırım.

Oyla:

fatihkusgoz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih Kuşgöz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wipe data yaptıktan sonra sistem fabrika varsayılanlarına döner, resim ve videolarınız silinmez. Bu durumda wipe data yapmaktan başka çareniz yok.

wipe data seçeneğinde bütün bilgiler resim videolar dahil her şey siliniyor.
önemli bilgileri olanlar bu işlemi yapmasın

Oyla:

NarCos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
3
wipe data seçeneğinde bütün bilgiler resim videolar dahil her şey siliniyor.
önemli bilgileri olanlar bu işlemi yapmasın
wipe data yapsam tlf fabrika ayarlarında tekrar açılır mı rom silinmez değil mi, her şey gitsin önemli değil

Oyla:
Üst Alt