- Adım
- Muhammed Ene
- Cihazım
- Poco X3 GT
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 12.5.2 TR
- Telefon Modeli
- Poco X3 GT
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Benim telefonum eskiden 120Hz olup 60 FPS bile görmüyordu hep 110-120 arası oynuyordum ama 12.5.2 TR Rom'unda power monitör'den de gözlemlediğim üzere telefon 60hz takılı kaldı arada sırada bug ile 120hz yapsam bile hep göremedim. Aynı şekilde arkadaşım da bu durumu Mi 10t ile yaşadı oda aynı sürüm ve TR sorunun çözümü varsa acilen yazarsanız sevinirim çünkü böyle birşeyi ilk defa gördüm ve telefonda diğer markalar kadar fazla olmasa da az buçuk throttle var dimensity 1100 hdr 60 FPS verebilecek bir güce sahip ama MIUI verdirmiyor bir ara MIUI kullanımı %70 civarına çıktı ama performansı Samsung'a fark atar throttle manyağı yapmıyor telefonu s20fe sanki 750g kullanıyor gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sorunun çözümü power monitör silmek... Xiaomi sen telefon yapacaksan böyle yapma lütfenBenim telefonum eskiden 120Hz olup 60 FPS bile görmüyordu hep 110-120 arası oynuyordum ama 12.5.2 TR Rom'unda power monitör'den de gözlemlediğim üzere telefon 60hz takılı kaldı arada sırada bug ile 120hz yapsam bile hep göremedim. Aynı şekilde arkadaşım da bu durumu Mi 10t ile yaşadı oda aynı sürüm ve TR sorunun çözümü varsa acilen yazarsanız sevinirim çünkü böyle birşeyi ilk defa gördüm ve telefonda diğer markalar kadar fazla olmasa da az buçuk throttle var dimensity 1100 hdr 60 FPS verebilecek bir güce sahip ama MIUI verdirmiyor bir ara MIUI kullanımı %70 civarına çıktı ama performansı Samsung'a fark atar throttle manyağı yapmıyor telefonu s20fe sanki 750g kullanıyor gibi.
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: