Yardım COD Mobile lag/fps drop

pocox3nfcsurya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kamil
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
2
Merhaba. Cihaz 6/128. Daha önce 12.0.9.0 a11 stable rus versiyonu MIUI kullanıyordum. Pubg normal oynanırken cod mobile aşırı lag var gibi oynanıyordu. Ben de önerilerle pulse 12.3 Ledo edition a10 kurdum. Üstüne de stormbreaker v8 + magisk. Fayda etmedi. Sabun kernelin a10 için uygun sürümünü denedim gene aynı. Oyun gidip geliyor sanki(düşmanlar falan 1-2 saniyelik kaynolup geliyorlar). Geliştirici ayarlarından power monitorla fpsi ölçtüm 50-60 gösteriyor. Ping de 60ms. Sorun neden kaynaklanıyor? Arcane os 4.0 jinx sb v8 kernel öneriyorlar sizce onunla düzelir mi? Ve ya bu cihazda cod mobileda iyi performans alan varsa kendi kullandığı romu önersin lütfen.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
eu 12.0.9 ve stormbreaker ile tam performans için dinamik yenileme hızı kapatıp ekran yenileme hızını 120 hzde sabitleyip, pil ve performans verileriniz sildikten sonra 120 fps unlock modülü yükleyin. Ben çok iyi performans alıyorum şu an. Lag biraz da dinamik yenileme hızı kaynaklı.

pocox3nfcsurya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kamil
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eu 12.0.9 ve stormbreaker ile tam performans için dinamik yenileme hızı kapatıp ekran yenileme hızını 120 hzde sabitleyip, pil ve performans verileriniz sildikten sonra 120 fps unlock modülü yükleyin. Ben çok iyi performans alıyorum şu an. Lag biraz da dinamik yenileme hızı kaynaklı.

Hocam bu dediklerinizi pulse 12.3 ledo edition a10 kullanarak yapa bilir miyim? Yoksa sadece eu rom için mi geçerli? Birde pil ve performans verileri nasıl siliniyor? Ve 120 fpd unlock modul dediğiniz king unlocker mi?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Hocam bu dediklerinizi pulse 12.3 ledo edition a10 kullanarak yapa bilir miyim? Yoksa sadece eu rom için mi geçerli? Birde pil ve performans verileri nasıl siliniyor? Ve 120 fpd unlock modul dediğiniz king unlocker mi?
Evet King unlocker 120 fps için.
Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları Yönet kısmına girip 3 noktaya basıp sistem uygulamalarını göster deyin. Arama kısmına pil ve performans yazın çıkan uygulamanın verilerini temizleyin. eu şart değil pulse 12.3 de eu tabanlı zaten onunla da olur. eu sadece biraz daha sade.

pocox3nfcsurya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kamil
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet King unlocker 120 fps için.
Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları Yönet kısmına girip 3 noktaya basıp sistem uygulamalarını göster deyin. Arama kısmına pil ve performans yazın çıkan uygulamanın verilerini temizleyin. eu şart değil pulse 12.3 de eu tabanlı zaten onunla da olur. eu sadece biraz daha sade.
Hocam king unlockeri orangefoxla install mı ediyoruz? Ve wipe falan yapmalımıyız sonra. Rehberdeki işlemleri yaptım termuxla. King unlcokeri yapmadım ama.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Hocam king unlockeri orangefoxla install mı ediyoruz? Ve wipe falan yapmalımıyız sonra. Rehberdeki işlemleri yaptım termuxla. King unlcokeri yapmadım ama.
King unlocker magisk modülü. Magisk üzerinden kurulacak.

Üst Alt