CNK Elektronik Rezilliği

crzypwrx

Superior
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M.Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi3
Konular
21
Herkese Merhabalar...
Telefon tamirine ihtiyacı olanlar için başımdan geçen bu rezil olaylar dizisini fikir vermesi açısından sizlerle paylaşmak istedim;
Son bir haftadır hayatımın en rezil hem ticari hem ahlaki iletişimini yaşadım şöyle ki yaklaşık bir yıldır kullanmakta olduğum Xiaomi Mi5 marka/model cihazımın ekranı aracımın kapısına kısılıp ekranı kırıldı. Tamir ettirmek amaçlı internet üzerinden ilgili yerleri araştırmaya başladım ve tasarım olarak görece daha kurumsal(?) gibi görünen "CNK ELEKTRONİK" isimli firmayı buldum. İletişim bölümünde verilen "553 xxx" ile başlayan numarayı arayıp durumu anlattım. Cihazı yapabileceklerini söylediler. Cihazın acil olduğunu en geç ne zaman teslim edileceğini sorduğumda bize ulaştığının ertesi gün tekrar size yollarız şeklinde bir cevap aldım. Bu cevap sonrası cihazı aynı gün (12.06.2017) Aras Kargo 7324317192193 takip numarası ile bu firmaya yolladım. Cihaz 14.06.2017 saat 16.06 da CNK ELEKTRONİK'e teslim edilmişti. İki gün sonra cihaz durumunu sormak için aradığımda serviste gibi kısa cevap aldım ve kapattım. Ertesi gün tekrar aradığımda firma yetkilisi CENK KORAY GÖ***** isimli şahıs gayet ahlak dışı bir şekilde

'' Yapılmadı kardeşim ne arayıp duruyorsun" şeklinde bir cevap verdi. Kendisine verdikleri sözü söylediğimde yüksek sesle "Yok işte hemen olmuyor parça gelmiyor senin cihazını da iade ediyorum diye gayet mantık ve ahlak dışı bir cevap aldım" O kadar zaman kaybından sonra "Ne iadesi kardeşim yapın diye yolladım bu ne saygısızlık siz demediniz mi parça var ertesi gün yaparız" derken bağırtı ve hakaretlerle birlikte telefon suratıma kapatıldı. Sinirle tekrar arayıp yaptığının ne ticarete ne ahlağa sığdığını söyledim durumu güzelce ifade edebileceğini söyledim. Kaza yapıyordum trafikteydim gibi saçma sapan bir cevap aldım ve son olarak cihazı ne zaman gönderebileceğini sordum cuma günü kargoya veririm dedi. Cuma aradım yetişmedi pazartesi dedi, ben garanti olsun diye salı günü aradım bugün yetiştireceğim deyip perşembe günü kargoya verdi ve 10 gün sonunda bugün cihaz elime ulaştı. Ancak paketi açtığımda bir rezalet daha yaşadım.

-Cihazın cam kenarları tamamen yapıştırıcı lekesi
-Ekran oturmamış sol tarafı komple açık
-Arka kapağın sağ tarafı oturmuyor
-Home tuşu içe çökük
-Ekran sol üst kısmında baskıdan kaynaklı mavi bir leke.... derken arka kapağı çıkartıp bakayım dediğimde gördüklerim şok üstüe şok yaşattı bana..
-Cihazın kasasındaki 7 adet vida yanlış okumadınız kasayı tutan 7 ADET VİDA untulumuş...
-Cihazın kamera kapağı yok
-Şarj %63 ü geçmiyor...
-ve cihazı yolldığım kılıf yok...
Direkt CNK ELEKTRONİĞE Whatsapp yoluyla ulaşım çzöüm bulmasını istediğimde yine ahlaksızca hakaretlere maruz kaldım ve neye dayanarak olacağını anlayamadığım şekilde savcılığa şikayet edilmekle tehdit edildim....

Yazabildiklerim bu kadar, bu şahıs ya da şahıslar resmen insanların parasını gasp edip üzerine hakaretlerle konuyu kapatıp kaçıyorlar. Başka insanların mağdur olmaması adına bu konuyu uzun uzun paylaşma gereği hissettim.

..::ÖNEMLİ::..
***Satıcıya cihazı yollama anım saniye saniye işyerimin güvenlik kamerasında kayıtlıdır.
***Satıcıyla yapmış olduğum telefon görüşmeleri tek tek kaydedilmiştir.
***Cihazı kargodan alma ve açma anımın kamera görüntüleri kayıtlıdır.
***İstenen tamir bedeli olan 250 TL nin anında gönderildiğini gösterir EFT makbuzu bilgisayarımda kayıtlıdır.
***Yapılan Whatsapp görüşmeleri mevcuttur.

CİHAZIN FOTOĞRAFLARI:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Inked19458078_10208635683161830_390872121_n_LI.jpg
    Inked19458078_10208635683161830_390872121_n_LI.jpg
    579,3 KB · Görüntüleme: 23
Moderatör tarafında düzenlendi:

KyhnVrgli41

****GALATASARAY****
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayhan
Cihazım
REDMİ K40 GMİNG
Meslek
GKK Sorumlusu
Konular
34
valla hocam geçmiş olsun demekten başka birşey gelmiyor içimden.. Öncelikle zaman kaybetmeden gönderdiğiniz firmayı TÜKETİCİ HAKLARINA şikayet etmelisiniz. Sonrasında ise keşke kargo ücreti dahil 300 harcamışsınız. ben olsam cihazı satıp uygun fiyata ya 0 yada 2 el cihaz alırdım. Elimdeki cihazıda parça niyetine satardım..

adınıza tekrardan üzüldüm geçmiş olsun...

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
hocam gerçekten çok geçmiş olsun.. böyle insanlar bana göre oksijen israfı.. tüketici hakem heyetine gidin belgelerinizle emin olun kazanırsınız ve hakkınızı alırsınız, süreç belki biraz uzar ama...

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Çok geçmiş olsun, telefon resmen çöp olmuş, hem 250 tl para ver hem de telefonun çöp olsun. Allah bu gibi insanlardan korusun herkesi, bunlar hak nedir, ahlak nedir biliyor mu acaba ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Geçmiş olsun hocam...

Not : Forum kurallarımıza aykırı olması nedeniyle konu başlığı ve mesaj içeriğindeki yazı içerisine gizlenmiş linkler düzenlenmiştir...

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Prof.
Konular