Yardım cmd ile rom atmak

Martinlutersking

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adım
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
37
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1
Telefon Modeli
redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
iyi günler dostlar cmd ile rom atayım dedim redmi note 8 cihazıma ve flash_all a tıkladığımda bir ekran hızlıca belirip yok oluyor hiçbir işlem olmuyor ne önerirsiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyi günler dostlar cmd ile rom atayım dedim redmi note 8 cihazıma ve flash_all a tıkladığımda bir ekran hızlıca belirip yok oluyor hiçbir işlem olmuyor ne önerirsiniz?
twrp ile deatamıyorum hocalarım cihazım bağlanmıyor bilgisayara twrp şifreli olarak görünüyor bir işlem yapmama izin vermiyor

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166

twrp ile deatamıyorum hocalarım cihazım bağlanmıyor bilgisayara twrp şifreli olarak görünüyor bir işlem yapmama izin vermiyor
Hocam cmd açıkken bat dosyasini cmd ye suruklerek mi yaptınız?
Ve cmd ile olmuyorsa mi flash ile deneyiniz

Oyla:

Martinlutersking

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adım
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
37
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cmd açıkken bat dosyasini cmd ye suruklerek mi yaptınız?
Ve cmd ile olmuyorsa mi flash ile deneyiniz
hocam twrp de dosyalar şifreli olarak görülüyordu 5445qeqada şeklinde farklı bir twrp flashladım tüm verileri sildim lakin pc den dosya atamıyorum dahili hafızasını göremiyorum telefonun
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu şekilde yaptım işlemi hocam tıklayınca anında gidiyor işlem yapılmıyor
tekrar twrp yüklemek istediğimde ise yazma hatası alıyorum.

çözüldü.

Son düzenleme:
Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Flash all dosyasını cmd ye sürükleyip enter yapacaksınız yada minimal adb klasör dizinini açıp oradaki dosyaları rom dosyasının içine kopyalayacaksınız. ozaman tıklayarak kurabilirsiniz..

Oyla:

Martinlutersking

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adım
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
37
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Flash all dosyasını cmd ye sürükleyip enter yapacaksınız yada minimal adb klasör dizinini açıp oradaki dosyaları rom dosyasının içine kopyalayacaksınız. ozaman tıklayarak kurabilirsiniz..
hocam halletim şey soracağım kurulum ekranında OTURUM AÇILMADI bu telefonu kullanabilmek için öncelikle telefon sahibinin kullanmakta olduğu google hesabını girin diyor bu hatanın ismi nedir tam olarak araştırıp çözümü bulayım yada fikriniz varsa yardımcı olur musunuz

hocam halletim şey soracağım kurulum ekranında OTURUM AÇILMADI bu telefonu kullanabilmek için öncelikle telefon sahibinin kullanmakta olduğu google hesabını girin diyor bu hatanın ismi nedir tam olarak araştırıp çözümü bulayım yada fikriniz varsa yardımcı olur musunuz
hallettim hocam frp bypass imiş

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
frp sorunu :) fastboot modunda ' fastboot erase frp' komutu ile kaldırabilirsiniz..

Oyla:
Üst Alt