- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- xiaomi 15 ultra
- Konular
- 136
Bu uygulama oldukça güzel ama güzel repo bulmak zor. Türk ve yabancı önereceğiniz repo var mı acaba? 
kraptorcsBu uygulama oldukça güzel ama güzel repo bulmak zor. Türk ve yabancı önereceğiniz repo var mı acaba?![]()
Bunları kullanıyorum zaten hocam. Sorastream fmovies vs gibi filmleri olan repolar vardı eskiden şimdi bulamıyorumkraptorcs
nikstream
Feroxxcs3
Makoto2
Bunlar yeterli olur hocam. kekik bu aralar gizlide.
Bu browser hocam benim dediğim uygulama farklıBen yoğun kullanıyordum ama sürekli linklerin hata vermeye başlaması yüzünden artık kullanmıyorum buna geçtim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kendi harici video oynatıcısı var ve ublock gibi eklentiler de çalışıyor ama harici altyazıda sıkıntılı cloudstream'in open subtitle eklentisi güzel burdan filmi açıp cloud'u video oynatıcı olarak seçiyorum
Evet dedim ya cloustream hata vermeye başladı diyeBu browser hocam benim dediğim uygulama farklı
Uygulamaya her girdiğinde eklentileri güncellersen sıkıntı yaşamazsınBen yoğun kullanıyordum ama sürekli linklerin hata vermeye başlaması yüzünden artık kullanmıyorum buna geçtim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kendi harici video oynatıcısı var ve ublock gibi eklentiler de çalışıyor ama harici altyazıda sıkıntılı cloudstream'in open subtitle eklentisi güzel burdan filmi açıp cloud'u video oynatıcı olarak seçiyorum
No işe yaramıyor sinewix ve opensubtitle için kullanıyorum artık sadeceUygulamaya her girdiğinde eklentileri güncellersen sıkıntı yaşamazsın