Yardım Clean All and Lock yaptım ENG rom da

Auslu25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anılcan
Cihazım
Mi9 SE
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui Global 11.0.1
Telefon Modeli
Note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese hayırlı akşamlar. Note 8 pro imei tamiri yaparken eng rom flash atarken yanlışlıkla clean all and lock yaptım. İmei tamiri yapıp yeniden global roma çevirdim cihazı fakat cihaz kilitli. Cihaz kilit açma başvurusu yaparken bağlanamıyor hatası veriyor. Nası bi yol izlemeliyim?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Herkese hayırlı akşamlar. Note 8 pro imei tamiri yaparken eng rom flash atarken yanlışlıkla clean all and lock yaptım. İmei tamiri yapıp yeniden global roma çevirdim cihazı fakat cihaz kilitli. Cihaz kilit açma başvurusu yaparken bağlanamıyor hatası veriyor. Nası bi yol izlemeliyim?
İmei atıldıktan sonra bootloader kilidi kapatılır ise cihazın kilidi bir daha açılamaz. (Nvdata ve nvram yedekleriniz var ise bu durum geçerli değildir)

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
İmei atıldıktan sonra bootloader kilidi kapatılır ise cihazın kilidi bir daha açılamaz. (Nvdata ve nvram yedekleriniz var ise bu durum geçerli değildir)
Hocam yalnız nvdata ve nvram dosyalarını da atmak için yetkili hesap gerekiyor değil mi?

Oyla:

Auslu25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anılcan
Cihazım
Mi9 SE
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yedeklerim mevcut nvdata ve nvram yedekleri almıştım. Boxsuz yapabilceğim bir işlem var mı?

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Yedeklerim mevcut nvdata ve nvram yedekleri almıştım. Boxsuz yapabilceğim bir işlem var mı?
Bu yedeklerin tekrar yuklenebilmesi için bootloader kilidinin açık olması gerekiyor ve sizinki şuan maalesef açılmıyor. Tavsiyem işini bilen bir telefoncuya götürmeniz

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Hocam hala eng rom da iseniz preloader ile spflashtool dan bu dosyaları atarak kurtarabilirsiniz.Ama global romdaysanız maalesef hocam yetkili hesap lazım

Oyla:
Üst Alt