Yardım Clean All and Lock Seçeneği Aktif Kalmış, Telefon Açılmıyor

sondemindeyasamak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gultekin
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui_OLIVEGlobal_V12.5.3.0.QCNMIXM_f5509dd40b_10.0
Telefon Modeli
redmi 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
cihaz redmi 8. şebeke sorunu vardı servis yok dıyordu rom yukle dedıler yuklemeye gectım. mi flash ta malesef altta clean all and lock secenegı aktıf kalmıs. cihaz success ile bitirdi ama sonra recovery mod a gectı. hıcbır sekılde duzelmıyor. cıhaz acılıp kapandıgında otomatık recovery mod a gecıyor. cihaza gırıs yapamıyorum. aynı rom u fastboot tan yuklemeye calısıyorum ama bu sefer de failed oluyor.ne yapmam lazım

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Cihazınız çin model olduğu için Global romda bootloader kilidini kapatınca recovery ekranında kalmış.
öncelikle bootloader kilidini siz açtınız ve açtığınız hesap içinde aktif ise mi flash unlock ile kilidi açmayı deneyin. eğer bu şekilde değilse 2 seçenek:

EDL port için arka kapağını sökerseniz Çin romunda açar teslim ederiz daha sonrada bootloader kilidini açarsınız. Ücretli Onarımlar

Oyla:

sondemindeyasamak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gultekin
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınız çin model olduğu için Global romda bootloader kilidini kapatınca recovery ekranında kalmış.
öncelikle bootloader kilidini siz açtınız ve açtığınız hesap içinde aktif ise mi flash unlock ile kilidi açmayı deneyin. eğer bu şekilde değilse 2 seçenek:

EDL port için arka kapağını sökerseniz Çin romunda açar teslim ederiz daha sonrada bootloader kilidini açarsınız. Ücretli Onarımlar
teşekkür ederim cevap için. cihaz arkadasımın. bootloader acıkken sanırım kapattım bu sekılde. cihazın mi hesabını da bılmıyoruz bu nedenle ilk secenek malesef ımkansız. istanbul ıcınde ucretlı yardımcı olacak kım vardır?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
teşekkür ederim cevap için. cihaz arkadasımın. bootloader acıkken sanırım kapattım bu sekılde. cihazın mi hesabını da bılmıyoruz bu nedenle ilk secenek malesef ımkansız. istanbul ıcınde ucretlı yardımcı olacak kım vardır?
Arka kapağı sökerseniz biz uzak bağlantı ile destek veririz.

Oyla:
Üst Alt