Soru Clash of clans Kasma Sorunu

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
Arkadaşlar 1 haftadır redmi note 4 4gb kullanmaya başladım. Telefondan genel olarak çok memnunum hiç bir uygulamada kasma sorunu yaşamadım fakat clash of clans rakip aranıyor kısmında çok bekliyor ve oynayanlar bilir o bulutlar dağılırken bariz bir şekilde geç dağılıyor bu neden kaynaklanabilir 4gb ram olan bir telefon neden bu şekilde zorlanabilir bir türlü çözemedim yaşayan var mı bu sorunu ?

ny28

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Ak
Konular
1
Ayni sorun bende de var. internet baglantisindan kaynakli. Modeme cok uzak oldugumda yapiyor, ya da mobilin zayıf oldugu durumlarda.

Oyla:

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayni sorun bende de var. internet baglantisindan kaynakli. Modeme cok uzak oldugumda yapiyor, ya da mobilin zayıf oldugu durumlarda.
Evet bende internet baglantisindan olduğunu düşünüyorum artık fakat bağlantı yavas değil ve farklı telefonda yaşamıyorum bunu. Farklı uygulamalarda da sıkıntı olmuyor sadece clash of clans ta var çok enteresan bir durum nasıl cozucez bilmiyorum
[doublepost=1514837476,1514232537][/doublepost]Arkadaşlar yok mu şunun çözümünü bilen telefon bütün uygulamalarda uçak gibi hatta oyuna girerken de çok hızlı rakip bulurken sürekli bekliyor çok enteresan sinir bozucu bir durum

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Evet bende internet baglantisindan olduğunu düşünüyorum artık fakat bağlantı yavas değil ve farklı telefonda yaşamıyorum bunu. Farklı uygulamalarda da sıkıntı olmuyor sadece clash of clans ta var çok enteresan bir durum nasıl cozucez bilmiyorum
[doublepost=1514837476,1514232537][/doublepost]Arkadaşlar yok mu şunun çözümünü bilen telefon bütün uygulamalarda uçak gibi hatta oyuna girerken de çok hızlı rakip bulurken sürekli bekliyor çok enteresan sinir bozucu bir durum
hocam bazen öyle şeyler olabiliyor. acaba xiaominin yazılımsal sorunu mu yoksa alakası yok mu bilmiyorum. aynı sorun Skypede de vardı. yazarken fena kasiyordu mi 6da. güncellemeyle düzelmişti. güncelleme varsa mutlaka güncelle. eğer cihazın sifirlanmasi sorun değilse global beta surumune geç.

Oyla:

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Benzer sorunu bende yaşadım ve ilginçtir sadecr clash of clans oyununda yaşadım. Bir bende oluyor sanıyordum mesajınızı görünce anladım ki bir ben değilim.
Ben sorunu kararlı rom dan beta rom a dönerek çözdüm. Ayrica beta romda Türkçe lesmemis yerlerde tamamen Türkçe ve ekstra bir kac özellik daha ekli kararlı rom a göre...

Oyla:

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beta rom tam ismi nedir forumda ne diye aratmaliyim geçeyim de kurtulayım bari bu sıkıntıdan oyunda sürekli aktif olduğum için iyice kabak tadı verdi çünkü

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Beta rom tam ismi nedir forumda ne diye aratmaliyim geçeyim de kurtulayım bari bu sıkıntıdan oyunda sürekli aktif olduğum için iyice kabak tadı verdi çünkü
cihazinizi söyler misiniz hocam. link atım kısa yoldan.

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
bu linkten cihazınıza uygun olan global developer romu indirin güncelleyici uygulamasında sağ üstteki 3 noktaya baskp güncelleme paketini seçin e basın ve indirdiğiniz dosyayı seçin evet e basın herşey silinecek yanlız dikkat edin

Ekli dosyalar

• IMG_20180101_232222.jpg
    IMG_20180101_232222.jpg
    142 KB · Görüntüleme: 6
Oyla:

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan