Yardım CIT testindeki Charger Test 0.7 A gösteriyor.

batuuwq0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.1.0
Telefon Modeli
Poco X3 NFC
Bootloader Kilidi
Açık
Selam arkadaşlar.
Telefonumun şarj entegresi arızalanmıştı. Yurt dışı cihazı olmadığından dolayı telefonu aldığımız kişiye verdik. Şarj entegresini değiştirip tekrar aldık. Telefon eskisinden farksız şarj oluyor hızı filan her şeyi aynı fakat telefon CIT Charger Test'te 0.7 A yazıyor. Değer içime sinmedi bir sorun mu var acaba?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
batuuwq0, Yurtdışı cihaz olmadığından aldığımız kişiye geri verdik ? Bu kısmı anlamadım? Aldığınız kişiye tekrar verip ücret iadesi veya telefon değişimi talep edin + mevcut konudan devam edebilirsiniz...

Oyla:

batuuwq0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
batuuwq0, Yurtdışı cihaz olmadığından aldığımız kişiye geri verdik ? Bu kısmı anlamadım? Aldığınız kişiye tekrar verip ücret iadesi veya telefon değişimi talep edin + mevcut konudan devam edebilirsiniz...

Ben a ile ilgili sorunu soruyorum :). 0.7 yazmasına rağmen telefon eskisinden farksız şarj oluyor. 0.7 sorun mu diye soruyorum. Yazıda yazım hatası yapmışım. Bizim buradaki telefoncu getiriyor yurt dışından ondan aldık. Sorun bu değil priz yüzünden yaşanılan sorun için iade etmeyeceğiz tabii ki. ve tekrardan dediğim gibi 0.7 değer normal midir kötü müdür bunu soruyorum. önceki konuyla alakası tam olarak olsaydı devam ederdim zaten.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Ben a ile ilgili sorunu soruyorum :). 0.7 yazmasına rağmen telefon eskisinden farksız şarj oluyor. 0.7 sorun mu diye soruyorum. Yazıda yazım hatası yapmışım. Bizim buradaki telefoncu getiriyor yurt dışından ondan aldık. Sorun bu değil priz yüzünden yaşanılan sorun için iade etmeyeceğiz tabii ki. ve tekrardan dediğim gibi 0.7 değer normal midir kötü müdür bunu soruyorum. önceki konuyla alakası tam olarak olsaydı devam ederdim zaten.

İlk koyu renkte yazmışsınız cevabı.

Sıfır cihaz alıyorsunuz ve içi açılıp şarj soketi değişiyor ve bu duruma ikinci koyu renk sebep gösteriliyor sanırım...

Diğer konununuzu da çözüldü olarak değiştirip sorunun halloldugunu yazabilirsiniz sonuç da birbiri ile ilgili konular....

Uygulamalara takılmayın...

Oyla:
Üst Alt