Soru Çin'den telefon almak mantıklı mı ?

Aqres1we

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Mi5s
Konular
8
Merhabalar arkadaşlar sitelerde gezerken 60 dolar gibi fiyatlara Android telefonlar görüyorum bluboo D2 almayı düşündüm yedek bir telefon olarak fakat Türkçeleştirme yapabilir miyim ? Yada xiaomi rom atabilir miyim ? Bu işlemleri yaptığımda çakma IMEI atabilir miyim ? Bilgilerinizden istifade etmek istedim şimdiden herkese teşekkürler :)

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Merhabalar arkadaşlar sitelerde gezerken 60 dolar gibi fiyatlara Android telefonlar görüyorum bluboo D2 almayı düşündüm yedek bir telefon olarak fakat Türkçeleştirme yapabilir miyim ? Yada xiaomi rom atabilir miyim ? Bu işlemleri yaptığımda çakma IMEI atabilir miyim ? Bilgilerinizden istifade etmek istedim şimdiden herkese teşekkürler :)

Sizede merhaba:), yurtdışındaki sitelerden bahsediyorsunuz anladigim kadariyla ama ulkeye o sekilde telefon sokmak yasak gumrukte kalir alirsaniz
Edit: miui rom olan cihazlar en.miui sitesinde gozüküyor ordan bakabilirsiniz hangi marka hangi telefona miui rom var diye..

Aqres1we

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Mi5s
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizede merhaba:), yurtdışındaki sitelerden bahsediyorsunuz anladigim kadariyla ama ulkeye o sekilde telefon sokmak yasak gumrukte kalir alirsaniz
Gümrük sorununu halledebilirim sonrası için fikirlerinizi almak istiyorum

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Gümrük sorununu halledebilirim sonrası için fikirlerinizi almak istiyorum

Rom konusunda deminki mesaji editledim, turkcelestirme icinde kendiniz yapabilirsiniz bildigim kadariyla miui romlarda oluyor digerlerini bilmiyorum ama sadece miui custom romlarda mi bilemiyorum bir sıkıntı olur mu olmaz mı, imeide attirabilirsiniz sıkıntı olmaz

Aqres1we

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Mi5s
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom konusunda deminki mesaji editledim, turkcelestirme icinde kendiniz yapabilirsiniz bildigim kadariyla miui romlarda oluyor digerlerini bilmiyorum ama sadece miui custom romlarda mi bilemiyorum bir sıkıntı olur mu olmaz mı, imeide attirabilirsiniz sıkıntı olmaz
Teşekkürler hocam

Üst Alt