Çinden Mi5s

aydiny

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AYDIN
Cihazım
n9005
Konular
1
Merhaba,
Bölgemizde çalışan Çinli bir firmanın mühendisinin teklifi üzerine ayda yaklaşık 8-10 cihaz getirtme durumum var.
Yaklaşık 1 yıldır mi hakkında bilgim var ve redmi note 3 pro kullanıcısıyım. Sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var; aklımdan geçen mi5s ve mi5s plus getirtip satmak, diğer modellere girip dağılmak istemiyorum. (yeni çıkacak mi note 2 hariç). Bahsi geçen mi5s ve mi5s plus un hangi versiyonlarını almalıyım.(rom-ram olarak). Çeşit yapmak istemiyorum en çok gidebilecek modellerden getirtebildiğim kadar getirtmek istiyorum.

Bu telefonların Çindeki Mi mağazalarındaki fiyatları gösteren bir link paylaşacak var ise sevinirim. Mi mağazalarından daha ucuza satan yer var olduğunu sanmıyorum, var ise onu da paylaşın lütfen.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
hocam gri rengini getirebilirseniz ilk müşterisi ben olurum

kadirirdem

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
0
Merhaba,
Bölgemizde çalışan Çinli bir firmanın mühendisinin teklifi üzerine ayda yaklaşık 8-10 cihaz getirtme durumum var.
Yaklaşık 1 yıldır mi hakkında bilgim var ve redmi note 3 pro kullanıcısıyım. Sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var; aklımdan geçen mi5s ve mi5s plus getirtip satmak, diğer modellere girip dağılmak istemiyorum. (yeni çıkacak mi note 2 hariç). Bahsi geçen mi5s ve mi5s plus un hangi versiyonlarını almalıyım.(rom-ram olarak). Çeşit yapmak istemiyorum en çok gidebilecek modellerden getirtebildiğim kadar getirtmek istiyorum.

Bu telefonların Çindeki Mi mağazalarındaki fiyatları gösteren bir link paylaşacak var ise sevinirim. Mi mağazalarından daha ucuza satan yer var olduğunu sanmıyorum, var ise onu da paylaşın lütfen.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
mi 5 , mi 5s , mi5s plus , mi note 2 , mi max bu telefonların tüm sürümlerini getirebilirsin.

halit21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halit
Cihazım
Mi 5S Plus
Konular
14
Bende Mi5s 4 GB 128 GB 'tan almayı düşünüyorum.

Üst Alt