Çözüldü ÇİNDEN Mİ 8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

napolyonparasi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
Xiaomi mi6
Meslek
Ögrenci
Konular
20
Selamlar dostlar çinden bir dostum ile mi8 veya mi8 Explorer edition alacağım. Sorum şu bu modellere imei atabilir miyim? Hat problemi yaşar mıyım imei atarsam nasıl olur bu iş bilgi veren olursa memnun olurum
Edit: forumda buna benzer bi konu buldum band 20 vs muhabetti geçmiş çekermiş telefon imei atabilir miyiz peki?

mehmet3934

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
xiaomi mi8
Konular
0
Selamlar dostlar çinden bir dostum ile mi8 veya mi8 Explorer edition alacağım. Sorum şu bu modellere imei atabilir miyim? Hat problemi yaşar mıyım imei atarsam nasıl olur bu iş bilgi veren olursa memnun olurum
Edit: forumda buna benzer bi konu buldum band 20 vs muhabetti geçmiş çekermiş telefon imei atabilir miyiz peki?

bende mi8 kullanıcısıyım çekimde hiç bir problem yok. imei kaydettirme olayına gelirsek, ben pasaport ta kaydettirdim 170,15 tl...

napolyonparasi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
Xiaomi mi6
Meslek
Ögrenci
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende mi8 kullanıcısıyım çekimde hiç bir problem yok. imei kaydettirme olayına gelirsek, ben pasaport ta kaydettirdim 170,15 tl...
170 tl hiçbir şey değilmiş aslında burada ithalatçılar 1000 tl fark koyuyor bundan iyidir 170 tl öyle yapayım bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt