Yardım Çin romunda ülke kodu problemi

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.2.0 RGHCNMX
Telefon Modeli
Redmi k30 4g
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar
K30 cihacımda Çin romunu severek kullanıyorum diğer global ve custom romlara nazaran daha stabil fakat biraz problem çıkaran bir sorunu var ki çözemedim bir türlü sizden yardım istiyorum çözen veya tavsiyesi olan varsa sevinirim
Durum şundan ibaret
Birisinin numarasını kayıt ettiğimde veya mevcut kişinin numarasının başına ülke kodu yoksa eğer beni aradığı zaman adı görünüyor fakat mesaj attığında başında ülke kodu olarak atılan bir mesaj ve kayıt etmemişim gibi görünüyor
Eğer başında ülke kodu olarak kayıtlı ise bu kişiden gelen mesajda adı görünüyor ama bu sefer arama yaptıktan sonra çağrı geçmişi kısmında ülke kodu olmayan kayıtsız bir numara görünüyor
Ben de hem ülke kodu ekleyip hemde düz numara şeklinde kayıt ediyorum bu sefer de wp dan mesaj attığında 1 bildirim üzerinden kişinin adı ve ek olarak ülke kodu olan numarası görünüyor sanki 2 kişi mesaj atmış gibi
Bu durumu nasıl çözebilirim?
Kusura bakmayın biraz uzun oldu detaylı anlatmaya çalıştım

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Çin romlarında ilk MIUI sürümlerinden beri kişi başında ülke kodu olmadan kayıt edildiğinde isim çıkmaması sorunu vardı. Bu sorunu çözmek için de tüm kişilerin numaralarına +9 eklememiz gerekiyordu. Number Fixer uygulaması çözümü oldukça kolaylaştırıyor.

Fakat kişi ülke kodu ile kayıt edildiğinde isim görünmemesi sorunu ile daha önce karşılaşmadım maalesef...

Oyla:

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çin romlarında ilk MIUI sürümlerinden beri kişi başında ülke kodu olmadan kayıt edildiğinde isim çıkmaması sorunu vardı. Bu sorunu çözmek için de tüm kişilerin numaralarına +9 eklememiz gerekiyordu. Number Fixer uygulaması çözümü oldukça kolaylaştırıyor.

Fakat kişi ülke kodu ile kayıt edildiğinde isim görünmemesi sorunu ile daha önce karşılaşmadım maalesef...
Hocam ülke kodu ile kayıt edince beni arayan kişinin adı çıkıyor fakat bu cevapsız çağrıya düşünce ülke kodu olmayan numarası görünüyor isim yok
Arama uygulamasında ayarlara bakındım ama Bi çözüme varamadım bende kendimce 1 kişiyi 2 sefer kayıt ettim tabi bu kesin bir çözüm değil ama idare eder

Sent from my Redmi K30 using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt