Yardım Çin romu ve Netflix

Kellermenn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 10 lite 5g
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu 12.5.9 stable
Telefon Modeli
Mi 10 lite 5g
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba,cihaz mi 10 lite.cihazda eu rom yüklü.bu sürümde Netflix i sorunsuz olarak kullanıyorum.ama cihaz stabil değil.cin romu kullanmak istiyorum fakat Netflix i bir türlü l1 sertifikası na Uygun hale getiremedim. Cihaz rootlu. Pupg 90 FPS modülü ve diğer ne kadar modül varsa hepsini denedim.
Arkadaşlar kısacası çin romunda Netflix l1 sertifikasını aktif olarak kullanmanın Bir yolu var mı?

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Arkadaşlar merhaba,cihaz mi 10 lite.cihazda eu rom yüklü.bu sürümde Netflix i sorunsuz olarak kullanıyorum.ama cihaz stabil değil.cin romu kullanmak istiyorum fakat Netflix i bir türlü l1 sertifikası na Uygun hale getiremedim. Cihaz rootlu. Pupg 90 FPS modülü ve diğer ne kadar modül varsa hepsini denedim.
Arkadaşlar kısacası çin romunda Netflix l1 sertifikasını aktif olarak kullanmanın Bir yolu var mı?
Safenety bypass olmadan l1 sertifikası gelmez hocam.
Önce bypass yapmanız gerekiyor.
Ben MIUI 13 çin betada yaptım.
Magisk zygisk adındaki magisk ile root atıp modülü kurunca direk safenety bypass oluyor sonrasında ekledim resimdeki 2 menüyü aktif edip magisk adını gizleme yöntemi ile değiştirip.
Configure list bölümünden magiski görmemesi gereken Google uygulamaları Netflix vs..
Seçiyorsunuz tmmdir

Oyla:

Kellermenn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 10 lite 5g
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Safenety bypass olmadan l1 sertifikası gelmez hocam.
Önce bypass yapmanız gerekiyor.
Ben MIUI 13 çin betada yaptım.
Magisk zygisk adındaki magisk ile root atıp modülü kurunca direk safenety bypass oluyor sonrasında ekledim resimdeki 2 menüyü aktif edip magisk adını gizleme yöntemi ile değiştirip.
Configure list bölümünden magiski görmemesi gereken Google uygulamaları Netflix vs..
Seçiyorsunuz tmmdir
Anladım hocam. Ben çin romunda iken safetynet bypass ettim.fakat Netflix uygulamasını hide etmedim.ayriyetten magisk adını da değiştirmedim.bu dediklerinizi yaparsam düzelir mı hocam

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Anladım hocam. Ben çin romunda iken safetynet bypass ettim.fakat Netflix uygulamasını hide etmedim.ayriyetten magisk adını da değiştirmedim.bu dediklerinizi yaparsam düzelir mı hocam
Altta verdiğim uygulama ile drm lisansını görebilirsiniz.
Safetynet geçmek genellikle Netflix'i markette görmek için bir çözümdür. Safetynet ile Drm lisansına bir bağlantı olduğunu hiç duymadım doğrusu. Safetynet geçmeyen cihazlar apk ile HD Netflix izliyorken bence bu asılsız.

Drm lisansı L3 görünüyorsa rom değiştirmek dışında çözüm yok gibi bir şey.

Oyla:

turkuazzz99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan Özcan
Cihazım
Mİ5S PLUS
Konular
18
Merhabalar, peki l1 desteği olmayan cihazı, farklı cihaz gibi gösterip l1 desteği sağlayabilir miyiz? Ben de 5s plus var, bildiğim kadarıyla l1 desteği yok.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Merhabalar, peki l1 desteği olmayan cihazı, farklı cihaz gibi gösterip l1 desteği sağlayabilir miyiz? Ben de 5s plus var, bildiğim kadarıyla l1 desteği yok.
Bazı cihazlar için özel flashlanabilir dosyalar, modüller var ama sizinkine uygunu var mı pek bilmiyorum. Cihaz başlığı altında arama yapmanız lazım böyle bir yöntem varsa bir konusu vardır illaki burada ya da xda gibi forumlarda.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Denemeniz lazım hocam mi 10 t çin sürümü kurulu bende çalışıyor sorunsuz l1 sertifikası var ayrıca

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Çin romu ayrı, Çin cihazı ayrı. Bildigim kadarıyla Çin cihazında l1 olmuyor.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Kellermenn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 10 lite 5g
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu hafta içinde global cihaza chine sürüm yükleyip deneyeceğim. Duruma göre buraya yazarım. Şuan pixel experience romuna geçtim. Oradan sorunsuz şekilde kullanıyorum.

Oyla:

Canny1913

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Canny
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
XDA da L1 bypass yamaları bulunuyor ama çalışyorlar mı emin değilim.

Oyla:
Üst Alt