Yardım Çin Romu ve 4G Sinyal Sorunu

cleancoder

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
CleanCoder
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.0 China
Telefon Modeli
Mi 8 Lite
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar

Cihazım global versiyon değil, Çin versiyonu dolayısıyla Band 20 desteği yok. Daha önce de Band 20 desteği olmayan bir cihaz kullandım ama ilk kez böyle bir şey geliyor başıma. Cihaz 4G LTE ağına neredeyse hiç bağlanmıyor desem yeridir. Sürekli 2G'de, bazen 3G'ye geçiyor. Üstelik Ankara'nın göbeğinde oluyor bu olay, köyde falan da değil yani.

Henüz Global Rom yüklemedim, kilidin açılmasını bekliyorum. Bununla ilgili olabilir mi sorun? Yani Çin romu yüzünden mi 4G sinyali alamıyorum yoksa Band 20 desteklememesinden dolayı mı? Hattım Türk Telekom bu arada.

cleancoder

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
CleanCoder
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet destekliyor Skorpi. Zaten önceki cihazım 4G destekliydi, aktif olarak kullanıyordum yani.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Oyla:

cleancoder

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
CleanCoder
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
Yani umarım romdan kaynaklı bir sorundur yoksa sıkıntı büyük. Daha önce Çin romuyla kullanmadım hiç,

Oyla:

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Band 20 de oluyor maalesef merkezler de daha iyi çekiyor ama biraz merkezden uzaklaşınca hemen 3g ye düşüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim cihazım da mi6 band 20 yok ,turktelekomdayim ve şehir merkezinden uzakta oturuyorum. Çekmiyor 4g ancak merkeze gidersem görüyorum 4g

Oyla:

cleancoder

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
CleanCoder
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
Band 20 de oluyor maalesef merkezler de daha iyi çekiyor ama biraz merkezden uzaklaşınca hemen 3g ye düşüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim cihazım da mi6 band 20 yok ,turktelekomdayim ve şehir merkezinden uzakta oturuyorum. Çekmiyor 4g ancak merkeze gidersem görüyorum 4g

Hocam bu cidden büyük bir problem. Sürekli Youtube'da, Instagram'da yükleniyor simgesini görmekten sıkıldım. İnternet paketim var ama adam akıllı kullanamıyorum. Bu Global 4G LTE ağlarının desteklenmemesi beni biraz Çin'li markalardan bile soğuttu açıkası. Bir aralar canavar gibi S8 kullanıyordum, şimdi uğraştığım soruna bakın.

Bu arada ben merkezde bile 4G'yi hiç göremiyorum nerdeyse. Merkezden uzakta 3G bile az çekiyor, bazen 2G'ye atıyor beni.

Cihaz modeminin çekiminde, kullandığım Çin romunun bir etkisi var mıdır onu merak ediyorum. Global'de de aynıysa yandık.

Oyla:

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Hocam bu cidden büyük bir problem. Sürekli Youtube'da, Instagram'da yükleniyor simgesini görmekten sıkıldım. İnternet paketim var ama adam akıllı kullanamıyorum. Bu Global 4G LTE ağlarının desteklenmemesi beni biraz Çin'li markalardan bile soğuttu açıkası. Bir aralar canavar gibi S8 kullanıyordum, şimdi uğraştığım soruna bakın.

Bu arada ben merkezde bile 4G'yi hiç göremiyorum nerdeyse. Merkezden uzakta 3G bile az çekiyor, bazen 2G'ye atıyor beni.

Cihaz modeminin çekiminde, kullandığım Çin romunun bir etkisi var mıdır onu merak ediyorum. Global'de de aynıysa yandık.
Etkisi olabilir, bir temiz kurulum yapın kilidi açıp. Xiaomi yada Çinli telefon alırken global almak önemli

Oyla:
Üst Alt