Soru Çin Romu Türkçe ve Google Play Aktif Var Mı?

gknykt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi Note 13Pr
Konular
3
Merhaba Arkadaşlar,

Çin romu diğer romlara göre daha stabil ve görünüm olarak daha iyi ancak türkçe değil ve google play vs yok. Hem türkçe hemde google servislerinin olduğu çin rom var mı yükleyebileceğimiz?

mhmmd_emn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
17
Merhaba Arkadaşlar,

Çin romu diğer romlara göre daha stabil ve görünüm olarak daha iyi ancak türkçe değil ve google play vs yok. Hem türkçe hemde google servislerinin olduğu çin rom var mı yükleyebileceğimiz?
Eu romlar çin romların üstüne google play ve dillerin eklenmiş sürümleridir mi firm sitesinden kendi cihazınız için eu rom indirebilirsin

Son düzenleme:

xRaven

Return My Queen ♱
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
15 Pro Max
Konular
16
EU rom yükleyebilirsiniz ayrıca Google servislerini aktif etmek zaten çok kolay uygulamalardan aktif edip devam ediyorsunuz ben global çin romu kullanıyorum şahsen. Türkçe dil için de magisk ile dil modülü kurdum gayet stabil şekilde kullanıyorum.

gknykt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi Note 13Pr
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu aldığımda fake rom vardı. Pil neredeyse bitmiyordu çok uzun gidiyordu. Şimdi global rom yüklü. Pil gün sonunda bitiyor. Birde çin romunu geçenlerde kurmuştum. Tema vs çok hoşuma gitmişti. Şuan global var. Ama çin romu gibi değil. EU rom çin romu gibi mi teması pili vs.

turankaya42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turan
Cihazım
mi note 3
Konular
5
Telefonu aldığımda fake rom vardı. Pil neredeyse bitmiyordu çok uzun gidiyordu. Şimdi global rom yüklü. Pil gün sonunda bitiyor. Birde çin romunu geçenlerde kurmuştum. Tema vs çok hoşuma gitmişti. Şuan global var. Ama çin romu gibi değil. EU rom çin romu gibi mi teması pili vs.
fake rom varken bootloader kilidini nasıl açtınız?

xRaven

Return My Queen ♱
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
15 Pro Max
Konular
16
EU rom Çin tabanlı romu temel alıyor Türkçe dil destekli ve içindeki gereksiz çince ürünlerden uygulamalardan vs. arındırılmış romdur

gknykt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi Note 13Pr
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fake rom varken bootloader kilidini nasıl açtınız?
Botloader kilidi açıktı. Sizinki kilitliyse Xiaomi topluluğu uygulamasına giriş yapıp dili ingilizce yapıp profil kısmından bl kilidini açmak için talep ediyorsunuz. Ayrıca uygulamada var açmak için. İnternetten araştırın.

xRaven

Return My Queen ♱
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
15 Pro Max
Konular
16
Botloader kilidi açıktı. Sizinki kilitliyse Xiaomi topluluğu uygulamasına giriş yapıp dili ingilizce yapıp profil kısmından bl kilidini açmak için talep ediyorsunuz. Ayrıca uygulamada var açmak için. İnternetten araştırın.
dili ingilizce değil bölgeyi global yapması gerekiyor

turankaya42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turan
Cihazım
mi note 3
Konular
5
yaptıgım halde sistem izin vermıyor acmama. xioami toplulugundan izin aldım , gelıstırıcı seceneklerınden kilit acmaya gelıyorum hesap ve cihaz ekle diyorum system upgrading hatası veriyor. sizin cihazınız çin mi?

Üst Alt