Düzenlenmiyor galiba3.14. Boş mesaj atmak yasaktır.Rehber - Forum Kurallarımız
FORUM KURALLARIMIZ 1. Genel Kurallar 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında...forum.miuiturkiye.net
Düzenlendi.Düzenlenmiyor galiba
Note 8 Pro'da yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, MIUI 12.5 (Android 11) güncellemesi öncesinde herşey çok iyi çalışıyordu Google servisleri vesaire. Benim telefonum brick olmuştu o yüzden yüklendi, zorunlu olmadıkça bu Rom'u yüklemenizi tavsiye etmem Google servisleri yok ve sadece İngilizce, Çince ve birkaç farklı dil var o kadar.Çin ROM'u hakkında tecrübelerinizi paylaşabilir mısınız acaba ?
Miui 11 olan versiyonunu denerim sıkıntı değil 12.5 facia zatenNote 8 Pro'da yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, MIUI 12.5 (Android 11) güncellemesi öncesinde herşey çok iyi çalışıyordu Google servisleri vesaire. Benim telefonum brick olmuştu o yüzden yüklendi, zorunlu olmadıkça bu Rom'u yüklemenizi tavsiye etmem Google servisleri yok ve sadece İngilizce, Çince ve birkaç farklı dil var o kadar.
Siz bilirsiniz ama bu romu yüklemek zorunda değilseniz bulaşmayın derim, Hint Endonezya falan yükleyinMiui 11 olan versiyonunu denerim sıkıntı değil 12.5 facia zaten