Yardım Çin romu hakkında yardım

yaaniyakup

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup yuşa
Cihazım
Redmi note 12
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Hyper OS 1.0.13.0
Telefon Modeli
Redmi note 12 pro 4G 8/256
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar Çin romu yükleyip TR dil eklenebilir mi ayrıca güncelleme ve sıfırlama da rom ve TR dil desteği gider mi ücretli yapan varsa bu işin fiyat aralığı nedir

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
Merhaba arkadaşlar Çin romu yükleyip TR dil eklenebilir mi ayrıca güncelleme ve sıfırlama da rom ve TR dil desteği gider mi ücretli yapan varsa bu işin fiyat aralığı nedir
Çin romuna TR dil ekleyemezsiniz. Modülle felan yapabilirsiniz o da sadece uygulamaları çeviriyor. Dediğiniz şey Xiaomi.eu rom ile oluyor onu yükleyebilirsiniz. Sıfırlama ile rom gitmez.

Oyla:

yaaniyakup

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup yuşa
Cihazım
Redmi note 12
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çin romuna TR dil ekleyemezsiniz. Modülle felan yapabilirsiniz o da sadece uygulamaları çeviriyor. Dediğiniz şey Xiaomi.eu rom ile oluyor onu yükleyebilirsiniz. Sıfırlama ile rom gitmez.
Peki hocam eu rom atsak bir güncelleme geldiğinde ayarlardan otomatik güncelleyebilr miyiz yoksa tekrar güncel sürüm atmak ister mi ayrıca

Oyla:

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Peki hocam eu rom atsak bir güncelleme geldiğinde ayarlardan otomatik güncelleyebilr miyiz yoksa tekrar güncel sürüm atmak ister mi ayrıca
Ayarlardan güncelleyemezsiniz. TWRP veya fastboot üzerinden kurulum yapmalısınız tekrar

Oyla:

zaho66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
11
her model için eu rom yok maalesef .senin telefonun avrupa modeli eu rom yalnızca çin e özel modellerde oluyor.umarım vardır. örneğin mi mix 4
mi 12s ultra gibi

Oyla:
Üst Alt