Soru Çin Romlu Yurdışı Redmi telefon güncelleme alır mı

MİUİMUSA

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa
Cihazım
Redmi Note 11E
Konular
2
Arkadaşlar merhaba benim Tleefonum Redmi Note 11E Çin Romlu Yurdışı telefon MIUI 14 alirmi diye soruyorum şuan MİUİ13 te

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba,

Redmi Note 11E model telefonlar, Xiaomi’nin global sürümü dışındaki birkaç versiyonu arasında yer almaktadır. Bu sebeple, telefonunuzun MIUI 14 güncellemesi alıp alamayacağı konusunda bir kesinlik yoktur ve telefonunuzun hangi sürümüne sahip olduğuna bağlı olarak farklı bir dizi sorunla karşılaşabilirsiniz.

Ancak, sürümünüzü ve cihazınızın uyumluluğunu kontrol etmek için şu adımları takip edebilirsiniz:

1. Cihazınızın Settings (Ayarlar) bölümüne gidin.
2. Burada System Update (Sistem Güncelleme) seçeneğine tıklayın.
3. Eğer MIUI 14 sürümü mevcutsa, burada bir güncelleme bildirimi görüntülenmelidir. Güncellemeyi indirerek ve yükleyerek cihazınızı güncelleyebilirsiniz.

Eğer güncelleme mevcut değilse, MIUI 14 sürümünün mevcut olup olmadığını düzenli olarak kontrol ederseniz, ileride güncelleme bildirimi alabilirsiniz. Ancak, cihazınızın MIUI 14 güncellemesi almadığını fark ederseniz, cihazınızın uyumsuz olduğu anlamına gelir.

Uyumsuzluk durumunda, cihazınızın farklı bir ROM'a yükseltme veya yükleme işleminin yapılması gerekebilir. Ancak, bu işlemi yapmak riskli ve garantiyi geçersiz kılabileceği için sadece deneyimli kişiler tarafından yapılması önerilir.

Umarım bu bilgi telefonunuz için faydalı olmuştur.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Arkadaşlar merhaba benim Tleefonum Redmi Note 11E Çin Romlu Yurdışı telefon MIUI 14 alirmi diye soruyorum şuan MİUİ13 te
miui 14 çin romuna gelirse sizin cihaz da güncelleme alacaktır

Kont Baron

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Resmi note 8
Konular
1
Merhaba benim bir konuda yardıma ihtiyacım var bu konuda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum
Ben yeni sürümü güncellemek isteyince şöyle bir hata alıyorum
mevcut sürüm geçersiz yalnızca en son kararlı rom sürümünü yükleyebilirsiniz diyor bu ne demek acaba

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-01-11-21-55-30-892_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2024-01-11-21-55-30-892_com.android.updater.jpg
    212 KB · Görüntüleme: 9
Üst Alt