- Adım
- anda
- Cihazım
- s7
- Konular
- 78
Evet arkadaşlar uzun süredir gemini kullanımında sorun yaşıyorum malesef ne yaparsak yapalım bir süre sonra gemini kısayolu açılmıyor power off tuşu ile yada bask atama tuş ile bu mevzuyu hyperos 3 yüklü 15 ultra cihazım ile çözdüm uygulamalara baktığımda marketten indirilen gemini ile aynı olmadığını farkettim denemelerim sonucu kusursuz şekilde gemini kısayolu çalışıyor tarif edicem
İçinde keymapper beta.apk pro modu aktif
15 ultradan alinmis özel gemini .xapk
15 ultradan alinmis ok Google hotword .xapk
Dosyası mevcut apkyi direk kurabilirsiniz Shizuku onayi verirseniz keymapper daha hızlı çalışacaktır.
ancak xapklari kurmak için xapk installer indirmelisiniz marketten
Xapkyi installeri kurun ve geliştirici özelliklerden sistem optimizasyonunu kapatın eski MIUI optimizasyon kapattıktan sonra verdiğim 2 xapk dosyasını telefona kurun telefonda gemini varsa kaldırın öyle kurun xapk yükleme işiniz bittimi SİSTEM OPTİMAZYONUNU geri açmayı unutmayın sonra ayarlara girin default apps yazin ordaki sekmeden voice asistan ve asistan voice inputa girip google seçin takildiginiz yer olursa sorun
Bu paylaşımı yapma sebebimbu yöntemi paylaşanlar var anca marketten gemini kurunca malesef kısayol bir süre sonra çalışmayı kesiyor uzun uğraşlarım sonucu böyle bir çözüm buldum iyi forumlar
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İçinde keymapper beta.apk pro modu aktif
15 ultradan alinmis özel gemini .xapk
15 ultradan alinmis ok Google hotword .xapk
Dosyası mevcut apkyi direk kurabilirsiniz Shizuku onayi verirseniz keymapper daha hızlı çalışacaktır.
ancak xapklari kurmak için xapk installer indirmelisiniz marketten
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Xapkyi installeri kurun ve geliştirici özelliklerden sistem optimizasyonunu kapatın eski MIUI optimizasyon kapattıktan sonra verdiğim 2 xapk dosyasını telefona kurun telefonda gemini varsa kaldırın öyle kurun xapk yükleme işiniz bittimi SİSTEM OPTİMAZYONUNU geri açmayı unutmayın sonra ayarlara girin default apps yazin ordaki sekmeden voice asistan ve asistan voice inputa girip google seçin takildiginiz yer olursa sorun
Bu paylaşımı yapma sebebimbu yöntemi paylaşanlar var anca marketten gemini kurunca malesef kısayol bir süre sonra çalışmayı kesiyor uzun uğraşlarım sonucu böyle bir çözüm buldum iyi forumlar