Yardım Çin cihazı

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
218
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Null
Telefon Modeli
Mi 15 ultra
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar herkese selam. Şu anda Çin'de bulunan arkadaşlar haftaya dönüyor. İş yerindeki arkadaşım da bana sormamış. Ordaki arkadaşa Mi 15 Ultra aldırmış. Çin'de olan arkadaş da Çin cihazı almış. Çin'de olan arkadaşın demesine göre Global bulamamış. Cihaz şimdi buraya gelecek. Bildiğim kadarıyla şebeke sorunları yaşaması büyük ihtimal. Bu cihaz buraya gelince neler yapmak gerekecek? Global rom yükleyip server kayıt yapıp bootloader kapatarak kullanmanın yolu varmı? Maliyeti ne kadara çıkar?
Cihaz tüm kamera ekipmanları ile beraber 33bin'e geliyor.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
296
Cumhur abiciğim. Kendime almadım yahu. Onlar kendisine almış. Beni biliyorsun. Yardım etmek her zaman isterim. Yardımcı olmak istedim arkadaşlara.
Günaydın sevgili hocam, hayırlı sabahlar, kolay gelsin inşallah... tamam, inandım

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

edison

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
edison
Cihazım
Garnet
Konular
0
çin cihazlarda kilid açılmadığı bilgisi kesin mi?

Oyla:

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
218
Günaydın sevgili hocam, hayırlı sabahlar, kolay gelsin inşallah... tamam, inandım

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın Cumhur abi. Sanada iyi günler diliyorum. Akla karayı seçtim seni inandırıcam derken yahu clap~~giggle~~

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
çin cihazlarda kilid açılmadığı bilgisi kesin mi?
Çin cihazlarında Kilit açılmadığı kesin değil aslında. 1 tane servis var çok yüksek ücretle çalışıyor. Ücreti ödeyip randevu alıyorsun 30 gün içinde sonuçlandırıp kilidi açıyorlar. Ama tabi ücret yüksek, süre uzun olduğu için biz bu işe aracılık etmiyoruz. Cihaz sahiplerinin aklında soru işaretleri oluşuyor. Ve Firmanın yetkili hesapları sürekli kapattığı şu günlerde dolandırılma riski de mevcut. Çünkü genelde hesapları patlarsa iade yoluna gitmeyip ortadan kaybolmayı tercih ediyorlar. Nihayetinde onlar çinde biz Globaldeyiz. Yaptırım uygulama imkanımız nerede ise yok sayılır.
Bu sebeplerden dolayı açılmıyor cevabı en basit ve masum olan cevaptır diye düşünüyorum.

Oyla:

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
218
Farazi. Afaki söylüyorum. Var sayalım ki bootloader açıldı. Global rom da yüklendi. Sürekli sorun yaşayacak. Çünkü GSM band mevzusu var. Çok bilmişlik yapmayayım ama. Frekans farklı olacağı için. Modemde olan çip ve frekanslar nedeni ile şebeke problemi çok olacaktır. Mesela 4G yerine 3G ye düşecek çoğu yerde. Belki 5G bile düzgün çalışmayacak. Doğrumuyum?

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
296
Farazi. Afaki söylüyorum. Var sayalım ki bootloader açıldı. Global rom da yüklendi. Sürekli sorun yaşayacak. Çünkü GSM band mevzusu var. Çok bilmişlik yapmayayım ama. Frekans farklı olacağı için. Modemde olan çip ve frekanslar nedeni ile şebeke problemi çok olacaktır. Mesela 4G yerine 3G ye düşecek çoğu yerde. Belki 5G bile düzgün çalışmayacak. Doğrumuyum?
Ben anlamam bu işlerden hocam...siz herhangi bir cihaz siparişi vermediniz mi gerçekten de Çin'e giden arkadaşlarınıza

Oyla:

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
218
Ben anlamam bu işlerden hocam...siz herhangi bir cihaz siparişi vermediniz mi gerçekten de Çin'e giden arkadaşlarınıza
Anlaşmıştık bu konuda Cumhur abi 🙂 Gerçekten de ben almadım. İş yerinde Çin'e giden arkadaşlar var. Onlar almışlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H.kadioglu
Bu konudaki fikriniz. Bilginiz nedir? Yorumunuzu alabilir miyim?

Oyla:
Üst Alt