Soru Çin cihazı 12 Pro 5g alınır mı?

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilinmiyor
Telefon Modeli
Redmi note 12 pro 5g
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşım için çin cihazı 40 günlük olduğu iddia edilen telefon bulduk almayı düşünüyoruz sizce çin cihazı bize sorun çıkartır mı IMEI olsun mi kilidi olsun şebeke problemi olsun yardımcı olabilirseniz sevinirim fotoğrafları aşşağıya koydum şarj aleti kılıf ekran koruyucusu mevcut.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• IMG-20241202-WA0013.jpg
    IMG-20241202-WA0013.jpg
    217,3 KB · Görüntüleme: 8

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Çin cihazında band20 yok, band8 kullanır, o yüzden kırsalda sıkıntı çekilir, Türkiye' de yaygın kullanılan b20. MTK işlemcili cihazlar için custom rom desteği az, o yüzden orijinal romlar arasında gidip gelirsiniz.

Oyla:

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çin cihazında band20 yok, band8 kullanır, o yüzden kırsalda sıkıntı çekilir, Türkiye' de yaygın kullanılan b20. MTK işlemcili cihazlar için custom rom desteği az, o yüzden orijinal romlar arasında gidip gelirsiniz.
Mi kilidi açmada sorun yaşar mıyız bazıları yaşamış da arkadaşım rom falan bilmez kullanacak direkt Endonezya rom atacağız açılırsa.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Mi kilidi açmada sorun yaşar mıyız bazıları yaşamış da arkadaşım rom falan bilmez kullanacak direkt Endonezya rom atacağız açılırsa.
MTK cihazlarda süre beklemeden açılıyordu, eğer bulabiliyorsanız açık alın. Dimensity işlemcilerde işe yaramadığını okumuştum, doğruluk payını bilemiyorum, bilen arkadaşlar net cevap yazabilir, biraz bekleyin.

Oyla:

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
18
MTK cihazlarda süre beklemeden açılıyordu, eğer bulabiliyorsanız açık alın. Dimensity işlemcilerde işe yaramadığını okumuştum, doğruluk payını bilemiyorum, bilen arkadaşlar net cevap yazabilir, biraz bekleyin.
Bugün telefona bakacağız gelecek adam fiyatı 6500 her şeyi mevcut uygun mu sizce mi kilidini bir şekilde hallettik varsayarsak.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Bugün telefona bakacağız gelecek adam fiyatı 6500 her şeyi mevcut uygun mu sizce mi kilidini bir şekilde hallettik varsayarsak.
2. el fiyatları hakkında bilgi sahibi değilim, ama baktığım kadarıyla o fiyat aralığında, cihazın kozmetik ve donanım kısmında sorun yoksa olabilir tabii ki, kullanacak olan kişinin cihazdan ne beklediği önemli.

Oyla:

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
18
2. el fiyatları hakkında bilgi sahibi değilim, ama baktığım kadarıyla o fiyat aralığında, cihazın kozmetik ve donanım kısmında sorun yoksa olabilir tabii ki, kullanacak olan kişinin cihazdan ne beklediği önemli.
Teşekkürler.

Oyla:

ozcifciyusuff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
18
Tekrardan merhaba telefonu aldık fakat Hardware bölümünde p1 kırmızı içinde direnç var fakat telefonda IMEI kaydı yok neden direnç değiştirmişler bir zararı olur mu telefon sıfır ayarında.

Oyla:
Üst Alt