Hocam cihazda ota guncelleme alan çin romu varsa acilmiyor. Her turlu kimlik istiyor. Bizim acma seklimizi buraya birakayim. Server kayita sorun cikarir mi bilmiyorum. Acamazsaniz cozum olarak bakabilirsiniz. Yapmadan once aldiginiz yere sorun. Ncunlock a wp uzerinden de sorabilirsiniz.13 ultra chın
13 ultra chına ıcın hesabı actım 30 gun beklıyıcem bakalım ama chına kımlık ısterse sıkıntıcıhaz server kayıtlı
Hocam 30 gün geçmiş 15 ultrada hesap ekleyebildiniz mi yada açtınız mı bootloader'i ?Telefondan silmistim onu. Simdi getapps te bulamadim.
Ben mi 13 ultra fake rom çin cihazı açtım oldu olmaz diye bişey yok çin hesabı açtım direk kilit actimÖyle bir şey yok.çin cihazı açılmıyor. Telefon çöp yapmayın.yok yapmışlar da kilidi açmışlar da![]()
Hocam 30 gün doldumu hesap için bide çihazınızın modeli ney ?Benim çin bölgeli hesabım var ama mi hesabı eklemeye çalıştığımda the system is being upgraded (sistem yükseltiliyor) hatası veriyor
30 günden fazla bile oldu, Redmi Note 13 Pro+ 5G (zircon)Hocam 30 gün doldumu hesap için bide çihazınızın modeli ney ?