Çözüldü Çin cihaz Bootloader kilidi açma

Em1n0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi 12SUltra
Konular
12
evet bende de kodlar çalışmıyordu böyle yaptım oldu
Evet oldu fakat bl acabildinizmi? Bende 180 gün beklemi 5 seviye olmami ve kimlik kartı istedi çin cumhuriyeti vatandaşının Boatloader açmak için

Varol73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Mi8
Konular
5
Hocam numarayı girdikten sonra kodu doğru girdiğim halde hatalı diyor yardımcı olur musunuz

Bu linkle Türkiye numarasıyla açabiliyorsunuz Çin hesabı. Bölge seçme yerine dokunmayın. Sadece +86nın üstüne tıklayıp Türkiye'ye çekin. En son açılıyordu ben hem İngiltere hem Türkiye numaralarımla açtım 20 gün önce. VPN'e de gerek yok bu arada. Hesaba girerken Çine veri taşıma zımbırtısına tamam diyin. Bir şey etkilemez.

ackorlutr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ackorlutr
Cihazım
ruby
Konular
1

Bu linkle Türkiye numarasıyla açabiliyorsunuz Çin hesabı. Bölge seçme yerine dokunmayın. Sadece +86nın üstüne tıklayıp Türkiye'ye çekin. En son açılıyordu ben hem İngiltere hem Türkiye numaralarımla açtım 20 gün önce. VPN'e de gerek yok bu arada. Hesaba girerken Çine veri taşıma zımbırtısına tamam diyin. Bir şey etkilemez.
Hocam selamun aleyküm bu vermiş oldugun bilgi için Allah razı olsun işin yolunda gitsin bana çok faydası oldu teşekür ederim

Kegrine

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
5
Hocam numarayı girdikten sonra kodu doğru girdiğim halde hatalı diyor yardımcı olur musunuz
Valla hocam o eskimiş olabilir yıl geçecek neredeyse o bağlantının üzerinden :) Artık Android de kullanmıyorum o yüzden bilemiyorum maalesef.

Üst Alt